İnsan gibi bakmadan ve insan gibi olmadan değişim olmayacak.

Değişmeye hazır mısın?

İnsan gibi bakarsanız insan gibi görürsünüz.

  • Hiç öyle şeytan yaptı falan filan, araştırma, karıştırma hatta çalıştırmadan anlayabilirsiniz. Yapmanız gereken tek bir şey var kendinizi boşluğa bırakmak. Düşünceleri, fikirleri özgürleştirmektir.

Size özgürleştirmek dendiğinde ne anlıyorsunuz ben çözemedim. Özgürlük aslında bir hiçliktir. Yani yok olmaktır. Varlığı hissedip sonra ona bir çizgi çekmektir.

Tombik
  • Mutluluk, hissetme, yerine getirme, mutlu etme, free düşünme falan değil bunlar ancak dünyevi özgürlüktür. Varlığı bıçak gibi kesen bir ölüm söz konusudur.

Sonsuzluk hayatını tattığınızda bile özgürlüğü talep edeceksiniz. Özgürlük varlığın doyumudur. Doyum bittimi özgürlükte biter. Onun için fikirlerinizi ve düşüncelerinizi özgür bıraktığınızda gözünüzdeki perde kalkar, bakışlarınız artık varlığı farklı görmeye başlar. Bunun sonucunda insan olduğunuz olgusunu algılamaya başlarsınız. Ve artık yaşamı, dünyayı varlık ve yokluk çerçevesinde görürsünüz.

  • Göreceğiniz ise varlığı ve yokluğu çözenlerin insanlığı acı bir şekilde yönettiğidir.

Çünkü noktanın bulunduğu yer yaratıcının olduğu yerdir. Buda inanç temelinde yatan enerjidir. Bu enerjinin keşfedilmemesi ve kullanılmaması için uydurulmuş hikayeler vardır. Ve bunlar insanlara mantık çerçevesinde inancın emirleri diye anlatılmıştır.  Üstüne üstlük bunlara yapılan tanımlamalardan biri de Şeytan ve Şeytanilerdir.

Tüm fiziksel olan ve olmayan varlığın oluşumuna tanımlama yapılması gerektiğinden her varlığın bir ismi olması gerekmektedir.  Gerçekte yaratılışın olması ve sonlanması bizim tanımlamamız ile iyiliğin ve kötülüğün çatışmasıdır.

İnsan iyi ve temiz olarak yaratılmıştır. Ve tek bir insan yaratılmıştır. O da Adem ismi ile yada Adam, Edim v.s. Dişinin yani Havva dediğimiz kadın olarak karşı cins diye tanımladığımız insan ise çoğalmanın sağlanması ve bir formun oluşması içindir.

  • Peki insan gibi bakmak ve sonra insan gibi görmek nasıl oluyor?

Sadece idrak etmek ve algılamaktır. Doluluğu boşluğa bırakma ve yokluğu kabul etmektir. Taki insanın zevk ve orgazm olma diye tanımladığı varlığa gelme (yoktan var olma) şekli gibi…

MAG

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks