Teknoloji Yardım

Teknoloji Yardım

Teknoloji Yardım Masası

Cep Telefonları

  • Uyurken cep telefonlarınızdan müzik dinlemeyiniz. En az 3 metre olmak kaydı ile ve uyuduğunuz yerden 1 metre yüksekliğinde bir yere koyunuz.
  • Normal hayatımızda da mümkün mertebe cep telefonumuzu taşımayalım. Gerekli olmadığı sürece yanımızda durmasın. Çünkü dinleniyorsunuz ve izleniyorsunuz.
  • Hatta akıllı cep telefonuna fazla ihtiyacınız yoksa ise basit bir telefon kullanınız.
  • Eğer dinlenmek istemiyor iseniz sim kartınızı çıkarmanız gerek, gözetlenmek istemiyor iseniz cep telefonunuzun kameralarını siyah bir bantla kapatmanız gerek. Zaten belli bir süre sonra sizi izlemekten vazgeçiyorlar ve kameranız da bir süre çalışmıyor. Bu riski göze alabilir iseniz kapatınız.
  • Mümkün olduğu kadar cep telefonu ile az görüşme yapın. Sohbetlerinizi uzatmayın. Küfür etmeyin. Porno sitelere girmeyin. İleride bir takım durumlar için aleyhinize kullanılabilir.
  • Cep telefonları yazılımlarınızı hemen güncellemeyiniz. Güncelleme mesajı geldikten bir kaç gün sonra güncelleme yapın. Çünkü yapılan yeniliklerin oturması ve hata olup olmadığı önemlidir.
  • Gerekmediği sürece hiç bir resminizi paylaşmayın özellikle bayanlar için söylüyorum. Çünkü resimleriniz sizin bilmediğiniz arkadaşlık sitelerinde kullanılıyor. Ayrıca çekmiş olduğunuz çok iyi ve beğenilmiş resimlerinizi hiç paylaşmayın.
  • Sosyal ağları kullanmanızı hiç tasfiye etmiyoruz. Çünkü sosyal ağlar birer hücredir. Ve siz o hücrenin içindesiniz…

Bilgisayar ve Notebooklar

  • Mümkün ise  lisanslı yazılım kullanın. Yeni bir yazılım üretemiyeceğinize göre üretilmiş olanlara kullanmak zorundasınız. Düşün bunları yazan insanlar var. Bu durum geç kalınmış bir gelişmedir. Bu saatten sonra yazılım yapsanız da kullanılmayacaktır. Ondan dolayı lisanslı yazılım kullanmanız durumunda bilgisayar ve notebook lardaki problemleriniz % 70 azalacaktır.
  • Eğer bir teknolojik ürün kullanıyor iseniz kesinlikle içerisinde bir yazılım olması gerek. Bu bir teknoloji kanunudur. Ve içerisindeki yazılımı da lisanlı kullanmak zorundasınız. Kimin ne kadar kazandığı sizin ile alakalı bir durum değil. Zamanında siz de yazılım yapıp dünyaya hükmede bilirdiniz. Onun için lisanslı yazılımı bir kere alacaksınız ve bir takım yasal haklara sahip olacaksınız.
  • Bilgisayarda kullandığınız tüm yazılımlar için lisans önermekteyiz. Aldığınız lisans yazılımlarının kodlarını iyi bir yer saklayınız. Başka bilgisayarlara yüklemeyiniz. Aksi durumda sizin bilgisayarınızdaki lisans iptal olabilir.
  • Şunu unutmayınız her çıkan yazılım ya ücretsizdir ya da çok düşük bir ücrete tabidir. Siz alıştırdıktan sonra ticarete döner ve gerçek değerini bulur veya kazanmak isteyen fazla kazanır.
  • İkinci önemli konu gereksiz yere internette gezinmeyiniz. Her gezintinizde bilgisayarınıza bir takım dosyalar inmektedir. Bu dosyaların içerisinde küçük örümcek yazılımlar bilgisayarınızı etkileyebilir. Veya eğer gezinmek zorunda iseniz bir Anti Virus-Internet Security lisanslı yazılım kullanınız. Böyle bir yazılım kullanmanız durumunda bilgisayarınızda sorun çıkma olayı % 90 azalacaktır. Sakın kırık kullanmayınız. Eğer kırık kullanır iseniz tüm bilgisayarınıza giriş kapılar açar ve sorunlar yaşamaya başlarsınız.

KALİTELİ HİZMET SÖZLEŞMESİ

“Siz Var Olduğunuz Sürece Biz Varız…”
ALACAĞINIZ 100 KALİTELİ HİZMETLERDEN ANA BAŞLIKLAR
BİLGİSAYAR
– BAKIM
– TEMİZLİK
– TEKNİK DESTEK
– PARÇA DEĞİŞİKLİĞİ (UPGRADE)
– DANIŞMANLIK
– YÜKLEMELER
– BİLGİSAYAR YAN ÜRÜNLERİ
– YAZICI BAKIMI ve ONARIMI
– SÜRÜCÜ YÜKLEMELERİ
– TAMİR / ONARIM / BAKIM SERVİSİ

YAZILIM
– YÜKLEMELER
– DANIŞMANLIK
– DATA KURTARIMI
– TELEFON DESTEĞİ
– YEDEKLEME/GERİ YÜKLEME

ANTI VİRÜS – INTERNET SECURITY
– YÜKLEMELER
– DANIŞMANLIK HİZMETLERİ
– TEDARİK YOLLARI
– VİRÜS TEMİZLEME VE UPTIME

INTERNET HİZMETLERİ
– İSİM TESCİL
– WEB ALANI
– E-POSTA
– SİTE OLUŞTURMA
– ARAMA MOTORLARINA KAYIT

INTERAKTIF ÇALIŞMALAR
– CD / DVD ÇOĞALTMA
– INTERAKTIF CD/DVD TASARIMI
– YÜKLEME VE DAĞITIM HİZMETLERİ

REKLAM ÇALIŞMALARI
– ÜRÜN TANITIM MAILI
– FİRMA TANITIM ÜRÜN TANITIM
– KİŞİ TANITIM
– HİT YÜKSELTME

ÖNCEDEN YAPILANDIRILMIŞ ÇALIŞMALARA MÜDAHALE
– BİLGİSAYARLARI YENİLEME
– YAZILIMLARDA GÜNCELEME
– WEB SİTELERİNDE GÜNCELEME

KARTUŞ, TONER DOLUMU VE DEĞİŞTİRME İŞLEMLERİ
Bir defaya mahsus olmak üzere dolum ve değiştirme.
Garantili dolum sağlama firma temini.

TASARIM VE BASKI ÇALIŞMALARI
– Ücretsiz tasarım çalışmaları,
– Kart vizit, Broşür, El ilan bröşürü, ürün ve firma tanıtım kataloğu (Ürün ve firma katalok çalışmaları 6 sayfadan fazla olamaz, daha fazlası sözleşme dışı ve ücrete tabidir.)

ARKIN DİZAYN
NEDEN 100 KALİTELİ MÜŞTERİYE 100 KALİTELİ HİZMET ?

“100 KALİTELİ HİZMET İÇİN 100 KALİTELİ MÜŞTERİ”DEN BİRİ OLMAK İÇİN NE YAPMALISINIZ ?

NEDEN İHTİYACINIZ VAR ?

“Kafanız ve İçiniz Rahat Olsun…”

Teknoloji

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks