Ne fark eder nerelisiniz insan olamadığınız sürece…

Kaç yaşındasın, nerelisin ve bunları kim soruyor...

Ne fark eder nerelesiniz insan olamadığınız sürece…

  • İnsan değerlerini aşağı çeken ve kompleks mekanizmasını oluşturan iki soru…ve bunları soran üçüncü şahıslar.
Benzer Haber
1 2.283

Kaç yaşındasın, nerelesin ve bunları kim soruyor…

Tombik
  • Bu iki soru insanı ve insanları kategorize etmenin ve ayırmanın ilk adımlarıdır. Neden nüfus kağıdımızda doğum yeri, kütük, sıra no, hane no falan filan diye yazıyor hiç düşündünüz mü? Bırakın onu neden şuanda chipli kimlik kullanılmaya başlandı? Bu çipli kimliğin amacı nedir? Kategorize edilmişliğin ayrıntıları bu kimlik bilgileri içinde yer alacak. Artık özgür olamayacaksınız. Ancak dünyada ki sistemi destekler iseniz size özgürlük verilecek.
  • Sizce bu bir yıkım değil midir? Tüm insanlığı kimlikleri ile kontrol altına alma ve yönlendirme?
  • Algılamasını kaybeden ve düşünmesini yitiren insan bir robottan farksız ve robotlara hizmet eden bir canlı haline gelebilir.  Ama siz bu tür paranoyalara kabul etmek istemiyorsunuz…O zaman şöyle yapalım ilk çağlardaki insan geri getirelim ve şu oluşturulan hayat formuna baksın…O da tümüne ‘Paranoya...’  (Paranın ilahi gücü) diyecektir. Maalesef sizde ‘Gerçek…‘ diyeceksiniz…
  • İşte yaratılıştan yaradılışa dönme bu şekilde olacak insan olarak yaratıldık insan olarak tekrar yaratılmaya devam edeceğiz ancak sürekli bir değişim olacak.
  • Sadecek acı bir kaybediş ve çok az bir kazanış ile…Onun için insan olmanın en büyük faktörü nerelesinden, kaç yaşından öte verilen insani değerlerdir. Çocuk olur, genç olur, olgun olur, yaşlı olur veya ölü olur…Zaten bunlarıda biz tanımlamadık mı?

MAG

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks