Virüsler bir tatbikat olabilir.

Corona (Kor ona) virüsü bir tatbikat mı?

Corona (Kor ona) Virüsü bir tatbikat olabilir.

Bazen derin düşünmemiz gerek çünkü bizim yaşantımızı yönlendirmek, insanlığı ele geçirmek isteyen derin bir düşünce var. Siz bunu kabul etmeyebilirsiniz. Bunu algılamalarınızın kısıtlanmasına, bilinçaltınıza dünyevi hayatın çok iyi bir şekilde yerleştirilmesine bağlıyorum.

  • Hayal insanın en son ulaşmak istediğin noktadır. Hayal gerçekleşmesi için kurulur, hayal olsun diye kimse hayal kurmaz. En büyük hayalimiz aslında bir kopyadır. Varlığımızın değişmiş bir kopyası. İşte böyle düşünenler bizi kopyalanmış bir hayata sürmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Bunu başarmaları için DNA’mızı, genetik yapamızı, beyin hücrelerimizi, kalbimizi ve bedenimizi hatta vücudumuzun tüm hatlarını incelediler ve bir çok veri elde ettiler. Ancak öyle büyük bir sıkıntı var ki bedenimizde bulunan milyarlarca hücre tepkimelere sahip. Henüz bu tepkimeleri çözemediler. Zaten bunu çözmeleri de imkansız.
Tombik

Hücre dediğimiz koronomozlar, sahip olduğumuz inanç çerçevesinde tepkime yapıyor olabilir. Bunun çözümlenmesinin çok zor olduğunu bildikleri, hatta artık insanlığı bir şekilde yönetim altına almak için deneylerin dışında büyük tatbikatlar yaptıklarını düşünmek zorundayız.

Bu tatbikatlardan birisi de corona (korona) virüsü tatbikatıdır.

İnsanların nasıl bir tepki gösterecekleri, ülkelerin neler yapabileceği, nelerin ne kadar sürede önlem getireceği gibi bir çok maddeleştirilmiş işlemlerin sonucu veri elde ediyor olabilirler. Tabi ki bunun sebebi ölümcül bir virüsün insanlar arasında ne kadar bir sürede ve nasıl yayılacağının öğrenilmesi, tedbirlerin alınması, insanların tepkimesi ve hangi bedenlerin bu virüsü daha hızlı ve nasıl kabul ettiğinin bilinmesidir.

  • İnsan bedenindeki hücreler diğer bir takım bakteri, virüs gibi canlılara bağışıklık sağlayabilir. Bunun tespit edilmesi ve öğrenilmesi gerekilmektedir. Aksi halde insanlığa indirilecek son darbe kan emicileri hayal kırıklığına uğratabilir.

Çünkü; belki de bu darbeyi indirmek için yüzyıllardır kurmuş oldukları düzeni son aşamaya getirmiş olabilirler.

MAG

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks