Corona virüsü nedeniyle yaşanan can kaybı gitgide artıyor.

Corona Virüsüne Panzehir Bulana 1 Milyon Yuan Ödül Verecek.

Jackie Chan, Corona Virüsüne Panzehir Bulana 1 Milyon Yuan Ödül Verecek.

Corona virüsü nedeniyle yaşanan can kaybı gitgide artıyor ve virüs için herhangi bir çözüm yolu bulunamadı. Ünlü oyuncu Jackie Chan, Corona virüsüne karşı panzehir geliştiren kişi ya da kurumlara ödül vereceğini açıkladı.

  • Aksiyon filmlerinin popüler oyuncusu Jackie Chan, sosyal medya platformu Weibo üzerinden yaptığı açıklamada, Çin’in Wuhan kentinde başlayan ve tüm dünyaya yayılan Corona virüsü salgınına karşı tedavinin bulunması için mümkün olan her şeyi yapmaya hazır olduğunu ifade ederek, tedaviyi bulana 1 milyon yuan (yaklaşık 855 bin TL) ödül vereceğini duyurdu.
Tombik

Chan yaptığı açıklamada, “Hangi kişi ya da kurumun panzehiri geliştirdiği önemli değil. Eğer başarılı olurlarsa kendilerine 1 milyon yuan vererek teşekkür etmek istiyorum. Bu parayla ilgili değil. Daha önce tıklım tıklım olan sokakları boş görmek istemiyorum. Vatandaşlarımın hayattan zevk almaları gerektiği anlarda ölümle savaştıklarını görmek istemiyorum” ifadelerini kullandı.

Detaylar, HAber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks