Trabzon, Ordu, Artvin ve Rize’de 23 farklı noktada çıkan yangınlar.

Ekiplerin müdahalesi aralıksız sürüyor

Doğu Karadeniz’de 4 ilde 23 farklı noktada yangın çıktı! Ekiplerin müdahalesi aralıksız sürüyor.

Doğu Karadeniz’de hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ile örtü ve orman yangınları çıktı. Trabzon, Ordu, Artvin ve Rize’de 23 farklı noktada çıkan yangınların büyük bir çoğunluğu söndürüldü. Ekiplerin, 8 noktada devam eden yangınları söndürme çalışmaları devam ediyor.

Doğu Karadeniz’de gün içerisinde 4 ilde 23 farklı noktada örtü ve orman yangınları çıktı. Büyük bir çoğunluğu söndürülen yangınlar, 8 noktada halen devam ediyor. Ekiplerin yangınları söndürme çalışmaları aralıksız sürdürülüyor.Doğu Karadeniz’de son günlerde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ile bahçelerde yakılan anız ateşleri örtü ve orman yangınlarına neden oldu. Trabzon, Rize, Artvin ve Ordu bugün 23 farklı noktada yangınlar çıktı. Orman Bölge Müdürlüklerine bağlı ekiplerin yanı sıra belediye itfaiye ekiplerinin de müdahale ettiği yangınlardan bazıları söndürüldü. Ekipler yangınların devam ettiği 8 noktada alevlere müdahale ediyor.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks