ABD’de Amerikan Özel Kuvvetleri’yle birlikte eğitim gören…

20 kişilik özel bir askeri birliğin uzaylılara karşı eğitim aldıkları

İngiltere’de 20 kişilik özel bir askeri birliğin uzaylılara karşı eğitim aldıkları ortaya çıktı.

Birleşik Krallık Ordusu’na bağlı özel bir ekibin uzaylı istilasına karşı eğitim aldığı ortaya çıktı. ABD’de Amerikan Özel Kuvvetleri’yle birlikte eğitim gören 20 kişilik ekibin, köpükle kaplayıp hedefin hareket etmesini engelleyen bir silahın da aralarında bulunduğu ölümcül olmayan çeşitli silahlar kullanabildiği belirtildi.

İngiliz Daily Star gazetesinin haberine göre; Special Air Service’a (SAS) bağlı 20 kişilik bir ekip, “alternatif tehditlere” karşı eğitim aldı. Ekibe mensup olan elit askerlerin, aralarında uzaylıların da bulunduğu muhtelif potansiyel tehditlere yönelik, ölümcül olmayan silahları kullanmak üzere eğitildiği belirtildi.”SAS HER TEHDİDE HAZIR OLMALI”Daily Star’a konuşan bir kaynak, “SAS her şey ve her tehdit için hazır olmak zorunda. Bunların arasında teröristlerden, birilerine kasten bulaştırılan ölümcül virüslerin yer aldığı insan yapımı ölümcül silahlara ve uzaylı yaşam formuna kadar her şey var” ifadesini kullandı.

Detaylar, Haber Linki

Dünya

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks