Sizin hükümleriniz ancak sizedir.

Gerçek hükmü veren ile bir zaman tanışacaksınız...

Siyah ile beyazın savaşı yaklaşıyor…

Siz güya cennet dediğiniz dünyayı yeniden inşaa ederken, sessizlik gürültülü bir şekilde gelecek.

Ne icat etmiş olduğunuz ayrımcılıklar sizi kurtarabilecek ne de sahip olduğunuz sahte inanç.  Ne toprak savaşı, ne de su savaşı, ne de şu an insanları korkutmaya çalıştığınız nükleer savaşlar…Yada sizin korktuğunuz virüsler…Halen anlayamadınız değil mi? İnsan bedenin de ki tüm korkuların sebebi sizsiniz. Ama bir korku var ki itaatkarsızlığın eseri olarak ortaya çıkar ve size iki yol sunar. İşte bu yolların tercihinde siyah ve beyazın savaşı meydana gelecektir…

Tombik

Albayraklardaki siyah kan ile beyaz gibi görünenler hakkı hukuku çiğneyerek kurmuş oldukları dünyanın ve insanoğlunun son savaşı… Bu savaşın adı iyilerin ve kötülerin savaşı…Varoluşun sonu ve hesaplaşmanın zamanı. Yaratıcının ‘Yok olun…‘ dediğinde ki zaman.

Sizin tabiriniz ile güya milyarlarca yılda oluşmuş ve milyarlarca sürmüş bir var olmanın sonu mu geldi diyeceksiniz. Evet, sizin uydurmuş olduğunuz zaman ve mekanların sonu.

Var olmanın ne kadar yavaş olduğunun gerçeği ile yok oluşun saniyeler içinde olması yaratıcının hükmüdür. Hüküm ona aittir ki siz insanlık değerlerini bu kadar uzun zaman tanınmasına rağmen yok ettiniz.

İnsanı ve insanlığı değersiz kılarak kendinizi yücelttiniz ve hüküm vermeye başladınız. Sizin hükümleriniz ancak sizedir. Yıkım geldiğinde bakalım ne yapacaksınız.

Unutmayın yaratıcı ve gerçek hükmü veren iyilerin yanında olacaktır…

MAG

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks