Demek ölene kadar sadakat…

Peki sonra kime sadakat göstereceksiniz?

Ölene kadar değil sonsuza kadar sadakat.

Hani siz bir misyon belirlemişsiniz ya ateşe itaat…sizin belirlediğiniz misyona itaat edenler ancak ölene kadar itaat edebilirler.

  • Hep filmlerde şunu anlatırsınız yüce olana sadakat gösterilmesi ancak hiç bir zaman bu yüce olanın gerçek yaratıcı olduğunu açıklamak istemezsiniz. Bunun en büyük sebebi ise takdirin ya hep iyi olması ya da hep kötü olmasını istemenizdir. Size göre yaratıcı acı çektirmemeli bize kötüyü yaşatmamalı…ya da her şey iyi ve güzel olmalı.
  • Özgürlüğünüzün anlam ifadesini bulamadan, üstünlüğünüzü kavrayamadan sadakatatin gerçekten ne olduğunu asla öğrenemeyeceksiniz. Sizi o yola bu yola çağıranlara bir bakın hangi özgürlüğü verdiler…Onlar ancak size uymanızı ve en tepedekine itaat etmenizi istiyorlar.
  • Onlar için ve sizin için en tepede olan yüce yaratıcı olsa idi size zaten bir misyon sunmaz ve size sundukları misyonu oluşturmazlardı.
  • Onlar birer zavallı. Asl olan sadakati hiç bir zaman ne öğrenebilecekler ne de kavrayabilecekler. Çünkü bunun için bir kıvılcım bir ışık ve bir umut olması gerek. Onların umutları sadece kötüye itaatkarlık ve yücelmek, yüceltmek.
Tombik

Aslında onlar yaratıcı huzurunda o kadar acizler ki haykırışları bile hiç bir şeyi değiştirmeyecek.

  • İşte zaman geldiğinde gerçek sadakat edenleri görecekler ve onların sadakatlerinin sonsuza kadar olduğunu anlayacaklar…

MAG

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks