Sıyrılmak ve bir sığıntı olmak…

Şu sahip olduğun geçici hayattan sıyrılmak yaratıcıya bir sığıntı olmaktır.

Cadde ve sokaklarda yürürken gördüğüm ve göremediğim bir dünyadan ayrılmanın nasıl bir his olduğunu anlamak, sonra yere çöküp ellerini açmak, haykırmak ve haykırışın ile bulutların toplanması yağmurun yağması, sıyrılmanın ve sığıntı olmanın başlangıcıdır.

Görünmeyen bir semaya doğru; algılayamadığın, tüm duyu organlarının hissedemediği, ellerinin dokunamadığı hatta gözlerinin görmediği bir yere varmak…

Sıyrılmak ve sığıntı olmak; Bedenden ve ruhdan sıyrılmak ve sonra var olmanın enerjisi ile bir sığıntı olmaktır. Fizikselliğin yok olduğu başka bir var oluşun meydana geldiğini anlamak ve hissetmektir.

Tombik

Sıyrılmaktır bizi gerçek insan yapan, sığıntı olmaktır fizikselliğinden ayrılıp yaratıcıya varmak. Her maddeyi sınır dışı etmektir. Ruha teslimiyet varlığı algılamaktır sıyrılmak, sığıntı olmanın sonucudur gerçek sıyrılmak.

Benzer Haber
1 25

Yürüdüğün yolları algılamamaktır. Sesleri duymamak, varlığını yokluğuna bağlamaktır. Hayattan sıyrılmak Allah’a bir sığıntı olmaktır. Bedenin teslimiyeti, ruhun açılmasıdır sığıntı olmak.

Nerede olursan ol, hangi zaman da ve hangi mekanda, göremediklerini görmek, duyamadıklarını duymaktır. Dünyadan varlığından sıyrılmak gerçek varlığa sığıntı olmaktır.

Sıyrılmak maddeyi dışarı atmaktır. Sığıntı olmak, bükülmek kırılmak, eğilmek secdeye varmaktır. Sahip olduğun yaradılış enerjisini bulmaktır.

Gerçek insan olmak; şu sahip olduğun geçici hayattan sıyrılmak yaratıcıya bir sığıntı olmaktır.

MAG

80%
Awesome
  • Design

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks