İnternet üzerindeki ve bilgisayarda yapacağım tüm özel çalışmalara ve araştırmalara son verdim.

Halbuki ne kadar iyi arkadaştık teknoloji ile kodlar ve yazılımlar ile.

Neden mi? Çünkü kafanızın içindekiler çalınıyor ve başkalarına satılıyor veya bedava veriliyor.

  • Artık bilgisayarda sadece işimi yapıyorum sonra kapatıyorum. Size de tavsiye ederim. Internette de fazla gezinmeyin. Her gezinme aleyhinize sonuçlana bilir.

Google ise gerekmediği sürece kullanmayın. Ama tabi beyninizi boşaltmak istiyor iseniz istediğiniz gibi hareket edebilirsiniz. Anladım ki teknoloji beni kontrol altına almaya çalışıyor. Yaptıklarımı alıyor ve bana kendi hazırladıklarını empoze ediyor. Halbuki ne kadar iyi arkadaştık teknoloji ile kodlar ve yazılımlar ile.

Tombik

Gerçekleri anlamam tabi biraz uzun zaman aldı. Güvenmiştim, sevmiştim ve geleceğe dair öngörülerimi vermek istiyordum. Meğer zaten alıyormuş. Sadece almış ve almaya devam ediyor. Zerre kadar bir şey verdiğini düşünmüyorum. Belki teknolojisiz beynim daha iyi ilerleyecekti ve daha farklı bir yaşam formuna bürünecektim. Bunu bile bilir misiniz?

Benzer Haber
1 25

Manyetik dalgaları, gökyüzünün özgürlüğünü, uzayın derinliklerini bir takım kodlar olmadan da keşfedebilirdik.

Teknoloji en çok bize hayatın iğrençliklerini ve kadınların dişiliklerini ön plana çıkardı. Her ne kadar dünyanın güzelliğini sunsada yoğunluğu insan olarak yasaklananları bize gösterdi. Biz her zaman onun için araştırma yaptık, hep onun için çalıştık. Tüm çalışmalar onu daha iyi yapmak içindi. Teknolojiyi bu duruma getiren ve bize hükmetmesini sağlayan biz olduk.

İnsanlığımızı teknolojiye aktarmak yerine kendimizi aktardık. Ve onunla gelecek olan karanlık dünya ve şiddeti oluşturduk. Şimdi ise çaresiz bir şekilde düşünmeye çalışıyoruz. Bunu anlayan teknoloji bize artık bir yaşam formu sunmak isteyecek.

Doğan yeni çocuklar için yeni bir dünya…Ve bu yeni dünya tamamen akıllı bir yaşam formu. Yani teknoloji insan gibi görünecek bizler ise birer robot olacağız.

MAG

80%
Awesome
  • Design

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks