Hint sinemasının önde gelen isimlerinden 37 yaşında oyuncu Kushal Punjabi Mumbai…

Dünyaca ünlü oyuncu intihar etti! Herkes şoka girdi!

Dünyaca ünlü oyuncu intihar etti! Herkes şoka girdi!

Dünyanın konuştuğu son dakika haberi Bollywood’dan geldi. Hint sinemasının önde gelen isimlerinden 37 yaşında oyuncu Kushal Punjabi Mumbai’deki evinde ölü bulundu. Kendisinden günlerdir haber alınamayan ünlü oyuncunun ölümü ailesini ve çevresini hüzne boğarken aynı zamanda şoka soktu. 3 yaşında bir oğlu olan Kushal Punjabi’nin yapılan incelemeler sonucunda intihar ettiği ortaya çıktı. İşte son dakika haberinin detayları!

Tombik
  • Bollywood’un sevilen oyuncularından Kushal Punjabi hakkında üzen haber geldi. Edinilen son dakika bilgisine göre; ünlü oyuncu hayatını kaybetti. Mumbai’deki evinde ölü bulunan Hint sinemasının önde gelen isimlerinden olan 37 yaşındaki oyuncunun yapılan incelemeler sonucunda intihar ettiği bilgisi ortaya çıktı. 3 yaşında bir oğlu olan Kushal Punjabi oğluna intihar etmeden önce not bıraktı. Kariyerine dansçı olarak başlayan sonrasında oyunculuk yaparak devam eden ünlü oyuncunun ölümü ailesini ve sevenlerini şoka uğrattı.

Detaylar, HAber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks