Dünya fetö’nün kurmuş olduğu yapıdan daha büyük bir yapı ile karşı karşıya.

Siz kabuğunuza çekilmiş yaşarken...

Siz kabuğunuza çekilmiş yaşarken, hayatın kimler tarafından düzenlendiğini ve size sunulduğunu düşünmediniz. Düşünmüş olsanız bile birtakım olayları ya kadere bağladınız ya da kedere. Ne kader söz konusu idi ne de keder.

Yıllarca arabesk şarkılar dinletilerek, arabesk filmler izletilerek, hazırlanmış olan bu hayat düzenine uymanız sağlandı.

  • Siz hep teknolojinin içinde olduğunuzu düşündünüz. Hayır. Teknoloji sizin içinize yavaş yavaş sokuldu.
  • Kanunlar, yasalar, hayat böyle, sistem böyle diyerek içine çekildiğiniz kuyudan çıkamayacaksınız.
  • Beslenmeniz bir şekilde engellendi.
  • Düşünceleriniz bir şekilde geliştirilmedi.
  • Eğitim onların kurduğu eğitim sistemi idi. Siz sadece size verilen eğitimi alarak hayatı yaşadınız ve öldünüz.
Tombik

En başta hayat iki ayrıldı zengin ve fakir, zengin fakirin kanını emerek zengin olurken, fakir de bu durumu kadere ve kedere bağladı.

Uydurulmuş sistemler, sanki kanunmuş, sanki hayat şekli imiş, sanki Allah tarafından verilmiş gibi lanse edilerek, size sunulan bu hayatı çabuk kabul ettiniz.

Onlar ilk önce sizin inandığınız Kuran’ı Kerimi okudular. Ve ona göre bir yaşam belirlediler. Ancak şeytanın yolundan gittiler. İslam’ı kabul etmediler.

  • Ondan dolayı önce sizi ekonomik olarak satın aldılar. Size bir ekonomik hayat biçerek, beslenmenizi ve gelişmenizi engellediler. Sizi, ekmeğe ve Simit’e muhtaç ettiler. Daha sonra bunu da bir lüks hayat olarak size sundular. Ne yazık ki bu ekmeği ve Simit’i bile elinizden aldılar. Ama siz hiçbir şeyin farkına varamadınız.

Birçoğunuz bağlı olduğu cemaat, kuruluş, kurum veya örgüt tarafından beslendiği için her şey yolunda zannetti.

Hiçbir zaman çıplak kalmadınız. Eğer bir gün çıplak kalıp veya yalnız kalsa idiniz. Hayatın gerçek acılarını görecektiniz.

Kafanız çalışmadığı için başkalarının da kafasını çalışmadığını düşünerek birtakım olayların olamayacağını, sadece filmlerde, dizilerde olduğunu düşündünüz ve kabul ettiniz.

Hayaller bile sizin için sadece hayaldi. Hayallerini gerçeği dönüştürenler, bu dünyayı şu an yönetenler ve senin kimliğini satın alanlardır.

  • Dünya da meydana gelecek yıkımlar da senin de katkının olması ne kadar kötü bir durum. Eğer kendini keşfedip kafanı çalıştırsa idin, şu an dünya üzerinde hiçbir sistem olmayacak, insan yaşantısı tamamen farklı bir boyutta olacaktı. Halen, düşüncelerini toparlayamaman, gözlerinin farklı görmemesi, kalbinin hissetmemesi, beyninin kabul etmemesi, neden biliyor musun? Kendini varlığına açamadın. Boşluğa düşemedin. Enerjini bulamadın. Sana hak veriyorum, kolay değil kalbin temizlenmesi, gözlerin yaşamı farklı görmesi.

Haber Veriyoruz

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks