Ellerim semada gözlerim gökyüzünde…

Zihinlerimiz temizlenecek...

Okuduğum; güya yaşam formunu bana anlatmaya çalışan ve gösterim sunan medya denen gazete yayınları, insanlığın ne kadar kolay bir şekilde kandırıldığını anlatmamakla beraber, zihniyetlerinin ne kadar kahpe ve alçakça olduğunu görmemek ise aptallıktan başka bir durum değil.

  • İnsanlarla bir kobay bir fare gibi oynayanların akıbeti her ne kadar acı olsada gördüğünüz de içiniz cız etmeyecektir.

Dünya bir cennet hayat ise mutluluk üzerine kurulmuş gibi yaşamı lanse edenlerin gözleri kör yada kalpleri aşırı derecede kararmış durumda.

Tombik
  • Zihnini gerçeklere açamayan insan ise halen gerçekleri göremiyor halen bir tepki veremiyor.Bunu acizliğe bağlayıp daha sonra hükümlerine hüküm katacak olanlar insanları robot haline getirip zihinlerini temizleyecekler.
Benzer Haber
1 2

Aptallıktan kurtulmanın bir kaç yolu olmasına rağmen bunları bulamamak ve bu yollara girememek ise korkaklığın en derin ifadesi. Her ne kadar inansanız da her ne kadar ibadet etseniz de sizden çıkmayacak hareketler ile hiç bir şey gerçekleşmeyecektir.

  • Önce duyarlı olmalısınız. Önce bilinçli olmalısınız. Önce maddesel bakmamalısınız. Önce dünyayı değil göremediklerinizi düşünmelisiniz….
Önce kalp gözünüzü açmalısınız. Bunu yapmak o kadar zor değil.

Algılamalarınızı değiştirmeli, sürekli bilgi üretmeli ve insan yetiştirilmeli…

MAG

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks