23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bu yıl ANKAmall’un 20. yılı coşkusuyla birleşiyor.

23 Nisan Festivali için sevimli karakterler ilk kez Ankara’da…

23 NİSAN COŞKUSU BAŞLIYOR…

23 Nisan Festivali için sevimli karakterler ilk kez Ankara’da…

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bu yıl ANKAmall’un 20. yılı coşkusuyla birleşiyor; 20 Nisan’da festival başlıyor…

Tombik

ECE Türkiye tarafından yönetilen Türkiye’nin en büyük alışveriş merkezlerinden ANKAmall’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bu yıl daha da coşkuyla yaşanacak. 20. Yılını kutlayan ANKAmall, bayram için çok özel bir festivale ev sahipliği yapacak. MinikaFest, Ankara’da ilk kez sevimli karakterlerini minik ziyaretçileri ile buluşturacak.

Çocukların yakından takip ettiği sevilen kostüm karakterler, teknoloji ve zeka oyunları, boyama alanları, gün boyu süren eğlenceler ile unutulmaz bir bayram yaşatacak MinikaFest, 20 Nisan’da başlayarak 23 Nisan akşamına dek sürecek.

İstanbul Muhafızları, Koyun Shaun, Littlest Pet Shop ve maceracı yüzgeçler, festival için özel hazırlanan etkinlik alanında yeni konseptleri ile yer alacak. Teknoloji ve zeka oyunları ile çifte bayram yaşayacak olan çocuklar tanıştıkları kahramanlarla fotoğraf çekim alanında bu anları ölümsüzleştirecek.

Tüm yaş gruplarını kapsayacak festival, her gün 13.00-19.00 saatleri arasında çocukları birbirinden renkli aktivitelerle ağırlayacak.

Konuya ilişkin metin ve görsel ekte sunulmuştur,

Kaynak : Next Medya
Haber Veriyoruz

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks