Düşünmeyen bulamaz, bulamayan varamaz…

Bir hiç olmadan düşünmeye başlayın.

Düşünmeyen bulamaz, bulamayan varamaz…

Dünyanın ve insanlığın nasıl yönetildiğini bir düşünün. Düşünemiyor iseniz düşünenleri dinleyin. Çünkü sizde bu dünyadan pas geçen bir suretsiniz. Bir takım durumları öğrenmeyi hak ediyorsunuz.

Bilmeniz gerek ki yerlerin, zamanın ve kişilerin hiç bir anlam ifadesi yoktur. Varlığın algılaması ve varması gerçek olan tek olgudur.

Eğer siz varlığın bir parçası iseniz ve sahip olduğunuz bu parça bir anlam ifade ediyor ise dünyanın ve insanlığın nasıl yönetildiğini öğrenmeniz gerekmektedir.

Neden öğrenmelisiniz?

Öğrenmeden düşünemez, düşünmeden bulamaz bulmadan da sonsuzluk hayatına varamazsınız.

Dünyayı ve insanlığı kimlerin yönettiği gözlerinizin önünde. Ve nasıl yönettikleri ise sizin sahip olduğunuz hayat ile ilişkilidir.

Mutluluk diye bir kavram yoktur. Tatmin olma, razı olma, riayet gösterme ve kabullenme söz konusudur. Siz hangisine sahip iseniz o şekilde yönetilmektesiniz.  Bundan dolayıdır ki düşünmek varlığın açılımıdır. Ancak düşündüğünüz de hayatı ve yaşamı kavrayabilirsiniz. O zaman, zaman ve mekan kalkar sonsuzluk hayatına doğru yol alırsınız. İşte bunu bilip de dünyayı ve bizi yönetmeye çalışanlar düşünerek ilerlemek de ve yol almaktadırlar. Ancak bunu yaparken sizi kullanıyorlar.

Kullanılmak istenmiyor iseniz varlığınıza müdahale edenlere müdahale edin aksi halde sahip olduğunuz parça bir hiçlik kazanacak ve hiç olmayacaksınız.

Haber Veriyoruz

Dünya

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks