Prof. Dr. Sait Yılmaz’a göre, arkasında Bill Gates, Aşı Geliştiren Eczacılar Birliği.

Bu aşı başka bir virüs taşıyor.

Prof. Dr. Sait Yılmaz açıkladı! “Bu aşı başka bir virüs taşıyor”.

Prof. Dr. Sait Yılmaz’a göre, arkasında Bill Gates, Aşı Geliştiren Eczacılar Birliği (GAVI), Rockefeller ve Rothschilds ailelerinin olduğu bir yapı, zorunlu bir aşı ile dünya nüfusunu kontrol altına alacak bir proje uyguluyor. Yılmaz, “Aşı programı ile birlikte bir nano-çip’in bünyeye enjekte edilmesi ile sadece sağlık kontrolü değil, kişi eylemlerinin takip edilmesi hedefleniyor. Bu aşı, başka bir virüs taşıyor; dijital kimlik” diyor.

Esenyurt Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sait Yılmaz, 27 Nisan’da Milli Gazete’de yayınlanan “Medikal Derin Devlet ve Bill Gates” başlıklı makalesinde, Korona Virüsü salgınının ardından dünyada meydana gelebilecek muhtemel değişikliklere dair görüşlerini kaydetti.

İnsan hayatının tarihte öncekilere hiç benzemeyen bir şekilde değişeceğini ileri süren Yılmaz, “Şimdi insan aklının üstünde yapay zekânın kullanılacağı, insanın uzaktan kontrol edileceği bir evrime gidiyoruz” ifadesini kullandı.

“Bu aşı başka bir virüs taşıyor: Dijital kimlik”

2014 yılında ABD’nin küresel takip istihbaratı teşkilatı olan NSA’nın direktörlerinden William Binney’in, amaçlarının küresel nüfusu kontrol etmek olduğunu açıkladığını hatırlatan Yılmaz, “Şimdi küresel elit, total kontrolün yeni bir aşamasında. Sağlığımız için zorunlu bir aşı dönemi başlıyor. Bu aşı başka bir virüs taşıyor; dijital kimlik. Biyo-metrik ağ içinde takip edileceğimiz bir plan uzun süredir bekliyor” diye yazdı.

“Küresel Sermaye”nin Yeni Dünya Düzeni projesi ancak 2035’lerde beklenirken, başka bir senaryonun devreye girdiğini ileri süren Yılmaz, “Küresel sermayenin medikal grubu, aşı yolu ile yeni bir yöntem deniyor” iddiasında bulundu.
Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks