Bir enerjiyle doğuyoruz.

Doğuş enerjini iyi kullan.

Doğuşun bir enerji ölümün bir masumiyet kadar sessiz olsun.

  • Evrene bir bakar mısın kendi çekim alanını oluşturmuş gezegenlerle dolu. Rengarenk, bilmediğimiz gaz bulutları, bilemediğimiz bir ahenk içerisinde hareket ediyorlar. Bir süre sonra birbirlerine çarparak yok oluyorlar yada başka bir varlığa dönüşüyorlar.

Her biri farklı bir enerjiye sahip taki insanoğlu gibi. Sonra bir de etrafınıza bakın; insanlar, onlar da renkgarenk ve bilmediğimiz hayalleri var ve sürekli bir hareket halindeler. Bu sana bir şey ifade ediyor mu? Acaba sürekli bir var oluşmu var dersin ve bu varoluştan sonra bir üretim sonra da yok oluş mu? Belki de evren insandır yada evrenin yaydığı enerji insan enerjisidir. İnsanlar ölürken yıldızlar ölüyor olabilir. Evrende her çarpışmada dünyaya yeni bir insan geliyor olabilir.

Tombik
  • Yaradılışın gücü işte bu var olurken sahip olduğun enerji ve onu kullandıktan sonra yok olurken sahip olacağın masumiyet…

Bu yaradanın senaryosudur. O yazmıştır. Onun için sizin yazdığınız senaryolar bir enerjiye sahip olsa da sürekli hareket halinde bulunsada hiç bir zaman masumiyeti olmayacaktır. Sahip olduğunuz enerjiyi kötüye kullanmayın, hayatınızda sürekli kötü hareket etmeyin bunların hiç bir masumiyeti olamayacağı gibi doğuş enerjisinizi de çabuk kaybedersiniz.

  • Varlığın üstünlüğü iyiliğin çerçevisini oluşturur. İyiliğin çerçevesi is insanlığınızı kavramanız ile alakalıdır.

Doğuşunuz da sahip olduğunuz enerji ne kadar yüksek ise ölümünüz de o kadar derin bir masumiyet içinde olacaktır.

MAG

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks