Yaşamımızın sahnesini terk etmeyen virüsler.

Ne zaman inecek perdeler...

Yaşam sahnesini terk etmeyen virüsler.

Siz hayatın gerçek virüslerini asla göremediniz. Gözlerinizin önünde iken şuan göz bebeklerinize inen ve sizin yerinize dünyayı gören virüslerle karşı karşıyasınız. Ama siz bunu ne anlamak ne de kavramak istiyorsunuz.

Elinizden alınan bir hayatı algılayamamak aslında sizin varlığınızı değil yokluğunuzu göstermektedir.

Bunu bildiğinizde halde yaşama mal olmuş sahneleri halen işgal etmeniz ve yaş tecrübedir diyerek gençleri bir kenara itmeniz, çocuklara ise çocuk diyerek bir değer vermemeniz hayata bakış açınızı net olarak göstermektedir.

Lütfen medya dediğiniz ve beyinlerimizi kemiren hatta kalbimize müdahale etmeyi düşünün bir yapı ile karşı karşıya iken gerçekleri söyleyenlere, insanlık için insan olanlara yol verin aksi halde bunun hesabınıda en kısa zamanda vereceksiniz.

Sanki sizin seçmiş olduğunuz insanların kafası çalışıyor gibi bir takım aptalları lanse ederek kendinizi gizlemeniz ise kime itaat ettiğinizi açık ve net olarak göstermektedir.

Benim için sizler insanlık namına birer virüssünüz. Ve bu yamyamlığınızı devam ettirmek için insanları harcamınız kabullenebilir bir durum değildir.

Artık yaşam sahnesini terk etme zamanınız geldi. Eğer bunun için bir yıkım bekliyor iseniz ki olacaktır. Kaçacak ve saklanacak bir delik arayacaksınız.

Haber Veriyoruz

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks