Yaşam testinden geçiyoruz…

Sizin sunduğunuz testler hikaye.

Hayat sadece bir testten ibaret.

  • Yaratıldık çünkü bir yaratıcı söz konusu. Bir hayat verildi çünkü bir özelliğimiz vardı. Üstün kılındık çünkü yaratıcı öyle istedi. Ve sonra bir teste tabi olduk. Yaşam testi. Ama siz o yaşam testini anlamak yerine insanlara başka testler uygulamaya başladınız. Ve onları kategorize ettiniz. Dinlere, dillere, ırklara, renklere, şekillere, zenginliğe, fakirliğe, ünlüye, ünsüze v.s. diye ayrıştırdınız. Sonrada bunlar hayatın renkleri dediniz. Doğrudur. Ama unuttuğunuz ve bilemeyeceğiz bir takım durumlar vardı.

 

Benzer Haber
1 124
  • Eşitlik, hak, hukuk, özgürlük ve adalet diye kavramlar. Bu kavramları ise hiç ulaşılamayacakmış gibi bilinç altımıza, gösterdiğiniz filmlerle ve manşetler ile yapıştırdınız. Aslından hayat bir testden ibaretti. Siz bunu bize hiç bir zaman söylemediniz. Var olmak yerine, sürekli bir korku yok olması yaşamı sundunuz.

 

Tombik
  • Ne olursak olalım bu yaşam testinden eşit ve adaletli bir şekilde geçeceğiz. Dil, din, ırk, renk, cinsiyet, zenginlik, fakirlik, ayırt etmeden. Onun için bu test aşamasındaki tüm sorular ve cevaplar senin bize sunduğun değil yaratıcının sunduğu var olma enerjisinin yansımalarıdır. Yani anlayacağınız sadece bir yaşam testinden geçiyoruz. Ancak yaratıcı bilecek test sonuçlarını ve aldığınız başarıyı hatta zayıflığı.

MAG

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks