Varlığı anlamak…

Hep yanlış sürekli yanlıştır.

Hep yalnış anladınız.

Ağzınızdan bir hiç kelimesi çıksın. Hadi bir hiç değin. Ben nasıl olsa duymayacağım. Sizin içinde bir anlam ifade etmeyecek. İşte varlık olma hali budur aslında anlam ifade etmeyen bir hiçlik.

  • Ama siz sürekli bir anlam değer biçer onu yüceltir ve kategorilere ayırırsınız.
Tombik

Madde denen yokluğun insanlık tarafından oluşturulduğunu bildiğiniz halde ona tapınmaya devam edersiniz. Bu durumda bir hiç olmayı anlamak imkansız hatta bir hiç olmak mümkün değildir. Yanlış anlışılmalarınız hep bundan kaynaklanır. Sürekli bir değer kazandırma ve yüceltme peşindesiniz.

  • Bazen okuduğunuz cümlelere bile değer biçer onları yüceltmeye çalışırsınız hatta bazısını çalar kendinize mal edersiniz.

Halbuki sonuç hep aynı noktaya varır. Bunu da çok iyi bildiğiniz halde bir değişim göstermez değişime uğramayı rededersiniz.

Komik olun ise kelimelere anlam veren onlara değer katanda sizin bu kelimeler ile kurmuş olduğunuz cümlelerdir.  Yani sürekli bir yanlıştan diğer bir yanlışa doğru koşan bir hayatınız var ama siz bunu görmüyor ve anlamıyorsunuz.  Yanlış diyorum çünkü doğru kavramıda size ait. Doğruyu tanımlayan onu kategorilere ayıran ve ona değer biçende sizsiniz.

Varlık sadece var olmayı ve var olma ile var olanları kabul etmeyi bilen yok oluştur. Tabi ki tekrar var olmaya ve hak edileni almaya kadar…

Şimdi anladınız mı nerelerde yanlış yapıyorsunuz…

MAG

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks