Fenerbahçe’de Ersun Yanal sonrası takımın başına geçecek ismin kim olacağı merak ediliyor.

Kimse bunu beklemiyordu...

Fenerbahçe’den flaş teknik direktör kararı! Kimse bunu beklemiyordu…

Fenerbahçe’de Ersun Yanal sonrası takımın başına geçecek ismin kim olacağı merak ediliyor. Gündeme gelen son isim ise herkesi şaşırttı.

  • Fenerbahçe’de Antalyaspor ile oynanan ve 2-2 sonuçlanan karşılaşmanın ardından teknik direktör Ersun Yanal ile yollar ayrılmıştı.
Tombik

Fenerbahçe’de taraftarın büyük beklentisi ve isteğiyle geçtiğimiz sezonun ortasında takımın başına getirilen Ersun Yanal beklenen performansı bir türlü sergileyememişti.

Özellikle ligin ikinci yarısında üst üste alınan kötü sonuçlar sonrası Yanal dönemi resmen sona ermişti.
Ersun Yanal, Ziraat Türkiye Kupası’nda oynana Trabzonspor maçında son kez takımının başında sahaya çıktı ve Fenerbahçe karşılaşmadan 2-1 mağlup ayrıldı.

Tayfun Korkut, Roger Schmidt ya da Bruno Labbadia tercihiyle Alman ekolü ya da Zico&Alex ikilisiyle Brezilya ekolü… Yeni teknik adam seçimi konusunda bu alternatifler de gündemde olsa da yönetim önceliği Türk ekolüne verdi.

GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Bu sıkıntılı dönemde takımın başına geçmesi için teklif götürülen isim ise kaptan Emre Belözoğlu oldu. Yönetim içerisinde, Emre önderliğinde bir teknik ekip kurulması yönündeki görüş ağırlık kazanınca, 39 yaşındaki futbolcuyla da görüşmeler başladı.

Kaptan için, futbol hayatı devam ederken, hem de böyle sıkıntılı bir dönemde gelen bu teklif sürpriz oldu. Yönetim, bu görevin altından başarıyla kalkacağı konusunda Emre Belözoğlu’na olan güvenini ortaya koydu.

Detaylar, HAber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks