Bugün üç ilde Corona virüsü paniği yaşandı.

Bir kişi ölü bulundu.

Üç ilde Corona virüsü paniği! Bir kişi ölü bulundu.

Bugün üç ilde Corona virüsü paniği yaşandı. Kocaeli’nin İzmit ilçesinde yer alan Seka Devlet Hastanesi otoparkında park halinde bulunan yabancı plakalı bir araç içerisinde yabancı uyruklu bir şahıs ölü bulundu. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler özel kıyafetleriyle araca müdahalede bulundu. Ekipler Corona virüsü şüphesi nedeniyle bölgede geniş güvenlik önlemleri aldı. Karabük’te ise umreden dönen çift öksürük şikayetleri üzerine Corona virüsü şüphesiyle gözlem altına alındı.

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde yer alan Seka Devlet Hastanesi otoparkında park halinde bulunan yabancı plakalı bir araç içerisinde yabancı uyruklu bir şahıs ölü bulundu.

Tombik

ÖZEL KIYAFETLE MÜDAHALEDE BULUNULDU

Araç içerisindeki şahsı gören vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, aracın Hollanda plakalı ve içindeki şahsın da yabancı uyruklu olması sebebiyle özel kıyafetleriyle araca müdahalede bulundu.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks