Gelecek teori ve öngörü ise…

Bende de bir kaç öngörü ve teori var.

Biraz da ben Teori üretmek istiyorum…

Siz teorisyenleri uçuk, kaçık, hayalperest gibi kelimeler ile tanımlarken geçmişin geleceğe ilerlemesi aslında sadece teorilerden meydana gelmiştir.

Çünkü akıl gelişmekte olan beyni kabullenmekte biraz zorlanmıştır. Beyin sürekli olarak aldığı verileri biriktirerek yoğunlaştırmış, karmaşaya sokmuş ve sonra bir takım insanlar için ayrıştırma yaparak yeni veriler üretmiştir.

Tombik

Tabi ki bu ayrıştırma bir takım insanlarda meydana gelmiştir. Ve biz bu insanlara aslında analist ve öngörücü dememiz gerekirken onları paranoyacı, teorisyen olarak tanımlamışızdır. Ve onların ürettikleri bilgilerede teori demeye başladık.

  • Sahip olduğumuz akıl beyin ile çatışarak bunu kabul etmeye reddetmektedir.

Ben bunun sebebini sahip olunan hislere ve hayal gücüne bağlamaktayım. Yani hisleriniz kuvvetli değil ve hayal gücünüzün ufku sonsuz değil ise teorileri kabul etmeniz veya öngörülere sıcak bakmanız mümkün değildir.

Teoriler aslında analizlerin ve öngörülerin sonucudur. Teorisyenler aslında analistir hayatı ve yaşamı analiz eden daha sonra geleceğe yönelik öngörüler üretenlerdir.

  • Bende kendimi bu şekilde kabul ederek bugün size bir kaç teoride bulunacağım.

Gündemi meşgul eden bu Covid-19 yani corona virüsünün eğer veriler, görüntüler, medya gerçekleri gösteriyor ise virüs gerçekten var ise biz henüz bu virüsün etkisini görmedik diyebilirim.

  • Bu öngürüye nasıl vardığımı sorarsanız.

Virüs çok hızlı yayılıyor ancak ölü sayısı az…Bu da bu virüsün bir yayılma sebebinin olması gerektiğini göstermektedir. Büyük bir ihtimal mutasyona uğrayacağını ölümlerden çok bedenimizi değiştireceğini düşünmekteyim.

Bir süre sonra çözümü olmayan farklı hastalıklar ortaya çıkacak, vücudumuzda değişimler meydana gelecek. Hatta kendini Mutang ilan edenler bile olacak…

Yani gelecek de Covid-20, Covid-21, Covid-22 ve son darbe Covid-23 ile insanlık zombi haline gelebilir. Tabi bu durumun ne kadar sürede meydana geleceğini tahmin etmek mümkün değil.

Ancak ‘Düzen‘ de 23 sayısının bir ifadesi ve geleceği var ise yıkım 2023 yılında olacaktır diye düşünmekteyim.

Sadece şuan için bir teori veya öngörü olabilir ancak mantığa dayanan yönleri bulunmaktadır. Size düşünmenizi ve tedbirlerinizi almanızı tavsiye ederim…

MAG

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks