Coronavirüsü daha şimdiden 170 kişinin ölümüne neden olurken 6 bin kişi de coronavirüsten etkilendi.

m 30 milyon kişi Coronavirüsünden mi ölecek?

Coronavirüsü son durum 30 milyon kişi Coronavirüsünden mi ölecek?

Son dakika Coronavirüs haberi. Coronavirüsü Türk ve dünya gündeminin en çok konuşulan konularının başında geliyor. Çin’de ortaya çıkan coronavirüsü daha şimdiden 170 kişinin ölümüne neden olurken 6 bin kişi de coronavirüsten etkilendi. Microsoft’un kurucularından Bill Gates iki yıl önce virüsten milyonlarca kişinin öleceğini söylemesi akıllarda 30 milyon kişi Coronavirüsünden mi ölecek? Sorusunu getirdi.

Çin’in Wuhan şehrinde ortaya çıkan korona virüsü Asya’ya ve dünyanın geri kalanına yayılırken, Çin’de en az 170 kişi öldü ve 7.700’den fazla corona virüsü vakası doğrulandı. Yaklaşık 60 milyon insan bir haftadır Çin şehirlerinde kısmi veya tam karantina altına alınmış durumda. BAE ve Finlandiya ilk vakalarını bildirirken, Çin dışındaki 19 yerde 100’den fazla vaka var.

Tombik

30 milyon insan virüsten ölecek

ABD’li iş adamı Microsoft’un kurucularından Bill Gates, 2 yıl önce Massachusetts Tıp Derneği ve New England Tıp Dergisi tarafından düzenlenen salgınlarla ilgili bir tartışmada ‘’ Yaklaşan Bir Hastalığın 6 Ay İçinde 30 Milyon Kişiyi Öldürebilir’’ demişti. Bill Gates’in yaklaşan bir hastalık derken bugünkü Corona Virüsü hakkında mı söylediği veya daha farklı bir salgın hastalığın yaklaştığını ve bu sebeple 30 milyon kişinin öleceğini kastettiği bilinmez ama yaptığı açıklamalara bakıldığı zaman, sanki bugünü işaret ediyor gibi geliyor.

Detaylar, HAber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks