Comolli, yoğun bir telefon trafiğiyle en doğru ismi Fenerbahçe’ye getirmek istiyor.

Fenerbahçe'de forvet operasyonu

Fenerbahçe’de forvet operasyonu.

Başkan Ali Koç’un işaret ettiği golcü transferi için yönetim birçok adayla görüşmeleri sürdürüyor. Comolli, yoğun bir telefon trafiğiyle en doğru ismi Fenerbahçe’ye getirmek istiyor. Benteke ve Kalinic listede, Batshuayi’yi ise menajerler önerdi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu Toplantısı’nda önemli açıklamalar yaptı. Başkanın en çok ses getiren demeçlerinden biri, “1 ya da 2 stoper, 1 orta saha ve 1 forvet alacağız” sözleriydi. Stoper ve orta saha zaten takviye beklenen bölgelerdi. Golcü ise birçok kişi için sürpriz oldu. Fenerbahçe golcü transferi için bir süredir Christian Benteke ve Nikola Kalinic ile temas halindeydi. Belçikalı Benteke, ilk görüşmede, “Önümüzdeki sezon başında boşa çıkacağım. O zaman görüşelim” mesajını vermişti. Ancak bu sezon şampiyonluğu ‘olmazsa olmaz’ gören yönetim, bonservis için 6 milyon Euro’ya kadar çıktı.

Tombik

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks