Kuyruk derdinden kurtaran e-devlet 10.

E-devlet baştan aşağı yenilendi.

Tüm vatandaşları devlet kurumlarındaki kuyruk derdinden kurtaran e-devlet 10. Yılına özel baştan aşağı yenilendi. Eskisine nazaran daha şık ve kullanışlı bir hale gelen e-devlet kapısı, her geçen gün eklenen yeni hizmetleri ile vatandaşların işini kolaylaştırmaya devam ediyor.

Devlet kurumlarındaki yoğunluğu ve kuyrukları azaltmak için 18 Aralık 2008 tarihinde açılan e- devlet, tüm vatandaşları kurum kapılarında beklemekten kurtardı. Uzun süren ve zahmetli birçok işi saniyeler içinde yapabilme imkanı sağlayan e-devlet kapısı, bugün 10. Yılına özel yepyeni ara yüz ile kullanıcılarını karşılamayı bekliyor.
e-Devlet Kapısı tasarımının yenileneceğini dün Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan kamuoyuna duyurmuştu. 2500’e yakın hizmeti ile 35 milyondan fazla kullanıcıya hitap eden platform, bu yenileme ile daha kullanışlı bir ara yüze sahip oldu.

Tombik

E- devlet yenilendi

E-devlete kapısına ilk girildiğinde kullanıcıların, yapacakları işlemleri kolayca bulabilmelerini sağlayacak bir arama motoru karşılıyor. Tema ve renk olarak ta oldukça şık bir görünüme kavuşmuş olan site, tüm vatandaşlara daha kullanışlı bir kullanım imkanı tanıyor.

Detaylar
Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks