Ring Ring telefonunuzu arıyorum…

Mesaj attım aldınız mı?

Sizi aradım açmadınız. Mesaj attım geri dönmediniz. Başka ne yapabilirim…

Güven, insanlığın var oluş sebeplerinden biridir. Eğer güven kaybolmaya başladı ise insanlıkta yok olmaya başlamış demektir.

  • Dünyayı melekler yönetiyor diyor iseniz ölmenize gerek yok hatta inanmanız içinde bir neden kalmıyor.
  • Dünyayı şeytanlar yönetiyor diyor iseniz hazırlık olun hayatınız ve özgürlüğünüz tehlikede.
Tombik

Bilmemek ayıp değil öğretmemek ayıp ise. Ben ayıp etmiş olmayayım.

İletişim kaynağımızda hazine mi var zannediyorsunuz. Hayır efendim sadece mikro diskler ve sanal robotlar. Tabi bir de radyo frekansları yani gelişmiş hali ile manyetik dalgalar.

En iyisi bir araya gelip bir birimizi sevmeyi deneyelim. Çünkü sanal sevgi diye bir durum ortaya çıkacak. Kadın kadınlığını erkek erkekliğini kaybedecek. Neden bir cinsizyetsiz ırk yaratmak isteniyor zannediyorsunuz.

Ben face to face dediğimde siz konuyu anlamadınız. Aslında anlamak istemiyorsunuz. Kimsenin özgürlüğünüze hayatınıza müdahale etmesini istemiyorsunuz ama ettiler sizin haberiniz yok.

Sizi variz bir hücreye kapattılarda daha onun farkına varamadınız. Ama eğer basit ve kırılgan düşünürseniz zaten hayat sizin için bir hücre olabilir.

Kusura bakmayın ama ben sahip olduğum dünyayı, evreni, varlığı ve yokluğu hatta yaradanı düşünürken bir hücrenin içerisinde sunulan hayatı kabullenemem. İstediğim de istediğime touch olmalıyım.

Eğer emeğim yani hayatım alınıp bana bir iletişim kaynağı sunuldu ise bunun doğru çalışması benim hak ettiğim en doğal righttır.

Neden yaşıyorum ki sadece karın tokluğuna mı derseniz. Yada nefes aldığımız için mi…Tamam sizi anladım. Çok basit ve dar düşünüyorsunuz. Ama bari ufku geniş ve öngörülü düşünenleri kayda değer alın onlar toplumsal düşünen insanlardır.

İşte bende sizi bundan dolayı arıyorum ama açmıyorsunuz, mesajlarıma geri dönmüyorsunuz. Bilmem haberiniz var mı? Hatta bu yazıyı okudu iseniz şanslısınız.

Anladı iseniz eğer hayatınızda bir kapı açıldı demektir.

Unutmayın kullanmış olduğumuz iletişim kaynağımızın içerisinde ve aramızda biri var…

MAG

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks