Neden ben? değil daha sonra Neden siz? olacaksınız…

Düşünmeden bulamazsınız...

Bir bilir kişinin ‘Bilirkişi Raporu‘ ile internet kontrol mekanizması inkar edildi.

  • Bugün geldiğimiz noktada bir takım kişiler bunu açıklamaya çalışırlarken onlara da paranoya yada hayalci denmektedir. Nereye kadar gidecek bu bilinçsiz bir anlayış kendinize bir sormalısınız.

Gerçekleri konuşanlara ve yazanlara neden kişisel bakıyorsunuz. Onlar toplumsal sorunların kendilerine çarptığını anlatmaya çalışıyorlar. Kendilerini yüceltmek isteseler de zaten hiç konuşmaz, yazmaz hatta ‘Düzen‘ e üye olup istediklerine sahip olurlardı.

Tombik

Onun için ilk önce okurken nelerin anlatılmak istendiğini düşünün yazanı boşverin. Kimin yazdığı o kadar önemli değildir. Eğer bir kişi yazıyor ise bilin ki ya hayalleri var ya da haksızlıklara uğramıştır. Hobi olarak yazanlar gereksizdir zaten.

Neden sen…‘, cümlesi yada kelimeleri her anlatmaya çalıştığım da bir balyoz gibi kafama indirildi. O indirmeden sonra ben anlıyordum ki karşımdaki olayları anlayacak bir kapasiteye sahip değil.

Tabi kültür ve eğitim seviyesi diye yapılan tanımlama insanlarda bir kategori oluşturduğu için ki bende böyle bir durum söz konusu değil, insan insandır felsefesi ile yazmaya ve açıklamaya çalışıyorum.

Kara cahil olun ister Prof yada en büyük insan da olsanız birkere dinlemesini öğrenmelisiniz. Dinlemeden anlamaz, öğrenemez ve konuşamazsınız. Onun için dinleyin, öğrenin sonra fikirlerinizi söyleyin.

Size soruyorum internet mekanizması bir kontrol mekanizmasıdır dediğim de ne yapardınız? Savcısınız, avukatsınız veya uzmansınız hatta bilirkişi diye size gereksiz bir diploma vermilmiş bir kişisiniz…ne düşünürdünüz.

Doğru ya sizin gözünüzde çocukların ve gençlerin söylediklerinin bir anlamı yok ki yetişkinlerin söylediklerinin bir anlamı olsun. En iyisi bu durumu çocuklara ve gençlere açıklamak. Sizin anlayacağınızı düşünmüyorum.

İnşallah bir zaman geldiğinde çocuklar bu yazıyı veya gençler bu yazıyı okuduğunda kafalarında şimşekler çakacak ve ne demek istediğimi çok iyi anlayacaklar ona göre hareket edeceklerdir.

Bilecekler ki sizin gereksiz hareketleriniz sonucu hayat ve dünya bu şekle gelmiştir.

İnsana indirilen darbenin insanlığa indirildiğini ancak bu darbe size indirildiğinde anlaycaksınız. Bende o zaman size ‘Neden siz…‘ diyeceğim…

MAG

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks