Hepinizi Allah’a şikâyet edeceğim.

Suriyeli bir çocuğun son nefesini verirken.

Batı’nın saltanatı çöktü.

Suriyeli bir çocuğun son nefesini verirken, “Hepinizi Allah’a şikâyet edeceğim” dediği emperyalist ülkeler, gözle görünmeyen bir virüs tarafından esir alındı.

Bin yıldır mücadelenin, savaşların göbeğinde yaşayan Türk milleti aldığı tedbirlerle muhtemel salgının önüne geçerken, dünyevi hiçbir ihtiyaçları olmayan, modern Batı ülkelerinin tamamı koronavirüs karşısında havlu attı.

Tombik

Emperyal hedefleri için milyarlarca dolar harcayan ancak olası salgın hastalıklar için bir hastaneleri bile olmayan Batı, koronavirüsle mücadele kapsamında toplu karantinaya girerek ‘kâbusun merkez üssü’ haline geldi.

Yıllarca “Burada can güvenliğimiz yok. İnsana değer verilmiyor” diyerek Türkiye’yi aşağılayanların gıpta ile baktığı Batılı ülkelerde korku dalgası her geçen gün büyüyor.

Dünyanın en güçlü sanayi bölgelerine sahip ülkesi İtalya, “Perişanız” açıklaması yaptı. 16 milyon kişinin yaşadığı ve aralarında Venedik ve Milano’nun da bulunduğu tam 14 kent karantina altına alındı.

Dünyanın en güçlü ekonomisine sahip ülkesi İngiltere’de koronavirüse yönelik halk kendi dayanışma ağlarını oluşturmak zorunda kaldı. Nüfusun yüzde 80’ninin koronavirüs kapacağını açıklayan İngiltere hükümeti, “Başınızın çaresine bakın” derken, Kraliçe Elizabeth virüs korkusuyla sarayını terk etti.

Detaylar, HAber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks