Huawei Avatr 11 otomobil kullanımını bambaşka boyuta taşıdı!

Huawei Avatr 11 yeni özelliğini test etti.

80%
Awesome
  • Design

Bu otomobili dağa taşa koy yine gider! Huawei Avatr 11 yeni özelliğini test etti: Bu özellik henüz Tesla’da bile yok.

Huawei Avatr 11 otomobil kullanımını bambaşka boyuta taşıdı! Bu otomobili dağa taşa koy yine gider! Videoyu gören hemen almak isteyecek. Huawei Avatr 11 yeni özelliğini test etti! Bu özellik henüz Tesla’da bile yok…

Teknolojinin ilerlemesiyle her geçen gün elektrikli otomobillere eklenen özellikler geliştiriliyor. Huawei’nin otonom sürüş teknolojisi, Avatr 11 modeliyle beklenenin üstünde bir performans sergiledi.

Tombik

Avatr 11 ile trafik işaretlerinin ve yol çizgisinin olmadığı bir köy yolunda otonom sürüş denemesi yapıldı. Test sonucunda Avatr 11, Huawei’nin öncü otonom sürüş teknolojisini kullanarak, yol çizgilerinin dahi bulunmadığı zorlu bir köy yolunda sorunsuz bir şekilde ilerlediği görüldü.

  • Araç hızlı sürüşe rağmen otopilot modunda güvenli ve etkili bir şekilde hareket ederek test videosunu izleyenleri kendine hayran bıraktı.

Önümüzdeki yıldan itibaren Çin’deki birçok otomobil üreticisi, araçlarına Tesla’nın FSD (Tam Otonom Sürüş) tarzında harita ve coğrafi kısıtlama olmadan kullanılabilen otopilot özelliği ekleyecek.

detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks