Gerçekler nerede?

Üstümüzde bir bilgi kirliliği var...

İyi ki yaratıcı var yoksa gerçekleri nasıl öğrenecektik…

Hani internet özgürlüktü, hani internet bizi bize tanıtıyordu. Hani insanlığı yükseltecekti…

  • İşte insanlığı böyle kandırdılar.
Tombik

Bir tane basit yazılım geliştirip de serverları parçalayarak her yaşa göre bir internet özgürlüğü sağlanamazmıydı sanıyoryorsunuz? Tabi ki sağlanırdı. Ancak interneti keşfedenlerin amacı farklı olduğu için bu hiç bir zaman olmayacaktı ve olamazdı.

  • Hedef insanlığı dize getirmek, insanlığı yok etmek veya kendilerine itaatkar bir insanlık oluşturmaktı.

Şanslıyız, inanıyoruz ve inanmaya devam edeceğiz. İnanmayanlar ve şüphe içinde olanlar düşünsün ki onlarda zaten düşünemezler çünkü beyinlerini teslim etmiş durumdalar.

Nerede doğru bilgi, nerede samimiyet, nerede dürüstlük nerede gerçeklik…

Yalan dolan, alavere dalavere, sahtekarlık, çıkarcılık, bencillik, bencilik ve maddecilik almış başını gitmiş. Okey, yüyyıldır insanları kandırmayı başardınız peki yaratıcıyı nasıl kandıracaksınız…

Bir virüs furyasıdır almış başını gidiyor. Biz gerçekleri yazıp söylediğimizde paranoya dediniz, güldünüz geçtiniz yada kayda değer almadınız. Ve bir çoğunuzda küçümsedi…Bilgiyi ve gerçekliği küçümseyenler gelecekde ne hale düşeceklerini çok iyi göreceklerdir.

  • Düşünün ki bir yaratıcı olmasa idi haliniz ne olurdu…Birbirinizi yer, birbirinizin kanını içer hayvandan daha fazla hayvan olurdunuz.

İnsan olduğumuz için şükür etmeliyiz ne dersiniz. Aklımız olduğun için, düşünebildiğimiz için tabi ki düşünebiliyor iseniz, inandığımız için, taptığımız bir yaratıcı olduğu için…Öğrenmeniz gerekenler işte bunlar ve bunların dip noktaları.

Ama siz ne yapıyorsunuz bir korku ve titreme içerisinde her söylenene inanıp her sunulana kabul diyorsunuz.

Eee…sonra acılara mahkum edildiğinizde haykırıp yalvarıyorsunuz.

Gördüğünüzde gerçeği görse idiniz, duyduğunuzda gerçeği bulsa idiniz bugün bu duruma gelmez insanlık boyutunda farklı bir zaman diliminde ve farklı bir boyutta olurdunuz.

Gerçek size sunulan değil gerçek kalbinizde yatan algılamalarınızdır.

Onun için hayat ve size verilen eğitim bir basamakta başka bir durum değildir. İnternette hayatınızda bir basamaktır hem en büyüğü hem de en sonuncusu…

Onu gördüğünüz ve bildiğiniz gibi değil, onun bizi gördüğü ve bildiği gibi düşünün…

MAG

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks