Evlilik teklifini reddeden kadının ailesinden 4 kişiyi öldürdüğü korkunç olayın ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı.

Aynı aileden 4 kişiyi öldürdü.

Aynı aileden 4 kişiyi öldürdü, korkunç mesajlar ortaya çıktı.

Sivas’ta Dursun Denli’nin, evlilik teklifini reddeden kadının ailesinden 4 kişiyi öldürdüğü korkunç olayın ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı.

Sivas’ta, evlilik teklifini reddeden Gülbeyaz G’nin (40) ailesinden 4 kişiyi öldüren katil zanlısı Dursun Denli, polis ekipleri tarafından gözaltına alınmıştı. Zanlı, polisin sorularına yanıt vermezken, Türkiye’yi sarsan cinayetin ayrıntıları da ortaya çıkmaya başladı. Durmuş Denli’nin, genç kızın ailesini öldürmekle tehdit ettiği ve kadının şikayetçi olması üzerine saldırıyı gerçekleştirdiği belirtildi.

TARTIŞMA KISA SÜREDE KAVGAYA DÖNÜŞTÜ, 4 KİŞİYİ ÖLDÜRDÜ

Olay, dün akşam Yüceyurt Mahallesi Şehit İsmail Şirin Caddesi’ndeki 11 katlı apartmanın birinci katında meydana geldi. Boşanma aşamasında olan Gülbeyaz G., bir süre önce Dursun Denli ile telefonda arkadaşlık kurdu. Ancak Gülbeyaz G., bir süre sonra konuşmayı bitirmek isteyince, Dursun Denli, kadını ve ailesini öldürmekle tehdit etti. Bunun üzerine Yeni Mahalle Polis Merkezine başvuran Gülbeyaz G., Dursun Denli’den şikayetçi oldu.

Bunu öğrenen Dursun Denli, konuşmak amacıyla Gülbeyaz G.’nin ailesiyle birlikte yaşadığı eve gitti. Dursun Denli ile aile arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks