Bir büyük projem var…

Her birey için adalet.

Adaleti sağlayamadığınız bir ülkede nasıl olurda büyük projelerden bahsedersiniz…

Zam, faiz, intaharlar, cinayetler, hak ve hukuk ihlalleri, sahte diplomalar, zimmete geçirilen paralar, komik asgari ücret, kadına şiddet, çocuğa taciz, yozlaşmış ahlaki değerler ortada çırıl çıplak dururken neyi kime giydiriyorsunuz. Bunları görmemek ve anlamamak için kör olmanız gerek. Bu ülkenin nüfusu ne bin kişi ne onbin kişi nede yüzbinkişi…hatırlatırım 80 milyonuz.

Bir kişi ile yıkılmak istenen dünya sürekli bir kişi ile de kurtarılırken, yıkılmak istenirken kabul edilen ancak kurtarılmak istenirken kabul edilemeyen bir anlayış ile devam ediyor…

Tombik

Kanun yazmayı bilmeyen, yazdığı kanunları uygulamayan yada uygulayamayan bir yapı ne kadar dayanır zannediyorsunuz.

Rejimin değil bireylerin adaletli olmasının gerektiğini anlatamayan bir eğitim sistemi ile çökertilen toplumlar ayağı kalkmakta zorlanacaktır. Onun içindir ki bu toplumlara yaptığınız büyük projeler ancak belirli kesimlere hizmet edecektir ki bu kapitalizm geldiği en son noktadır.  Yani ‘Yeni Dünya Düzeni’ne geçmiştir. İnsanlığı kaybetmenin son adımları atılmaktadır.

Peki nedir bu Yeni Dünya Düzeni?

  • Kurulan sisteme itaat.
    – İnanç bireysel ve gizlidir.
    – Toplu ibadet ve toplanma, bir araya gelme yasaktır.
    – Tek bir inanca inanma için baskı yapma. (Yeni Dünya Düzeni inancı)
    – Gizli yönetim şekilleri.
    – Maddeleştirilmiş bir toplum yaratma gibi insanlığı linç etmiş bir anlayış. Şeytan, mehdi, isa, mesih falan diye bahsedilmesi gündeme getirilmesi kurulan düzenin birer parçalarıdır. Kontrol sistemi onların ellerindedir. Bu yazıyı okudu iseniz şanslısınız.

Hüküm maddeyi ve parayı tutanların elindedir. Biliyorlar ki yemek zorundasınız, giyinmek zorundasınız ve yaşama arzularınız var.

Faizin ve zammın var oluş sebebi nedir. Birilerinin dünyayı dilediği gibi yönetmesi mi. Ben bunu da anlayamıyorum sürekli para basın neden dünyayı sömürmek istiyorsunuz. Demik ki buradan çıkaracağımız da tepe de bir şeyler var…

Şimdi diyelim ki uçma icad edildi, zannediyormusunuz ki sizde uçacaksınız. Asla, sizi uçurmamak için ellerinden geleni yapacaklardır. Size asla özgürlüğünüzü vermeyecekler çünkü onların özgürlüğü tehlike altına girebilir. Bunun da tek bir sebebi vardır onlar şeytana siz yaradana itaat etmektesinizdir.

  • Aslında gelişmişliğin altında her zaman bireysellik ve egoların tatminkarlığı yatar. Hele ki teknolojide % 100.

Bugün geliştik ve ilerledik diyenler makineleşmişler ve maddeleşmişlerdir. Onlar değil madde ve makineler gelişmiştir. Siz size sunulan makinelerden yönetilirken dünya nüfusu ağlamaktadır. İnsanlık acılar içerisindedir.

Üzülerek söylemek zorundayım ki öğreniyor ve hiç bir şey yapmıyor iseniz çok büyük sorumluluklar altına girmektesiniz. Bildiğiniz halde düzeltmiyor, bildiğiniz halde yardım etmiyor, bildiğiniz halde insan olamıyor iseniz…inancınız sizi yerden yere vuracaktır. Eğer bir insan iseniz…

MAG

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks