Yaşam formu yani varlık formu bir sıvının içeresinde mi?

Öğrenmenin sınırı yoktur ancak...

Neden bir sıvının içerisindeyiz…

Tanımladığınız, isimlendirdiğiniz, keşfettiğiniz hatta hiç bir zaman keşfedemeyeceğiniz ve sahip olduğunuz gözlerle göremeyeceğiz bir varlık formunun içerisinde olduğumuzu düşünün…

Ki anlayamayacağınız kadar şeffaf ancak hissedebileceğiniz kadar hafif ve göremeyeceğiniz kadar gerçek bir var olma formu.

Yaratıcının kudretini anlamak onun ilahi güçlerini öğrenmek yerine ona itaat etmek ve sunduklarını en güzel bir şekilde değerlendirmek aklı kullanmanın ilk maddesidir.

  • Beyin hücrlerinin dibine kadar inip, gen yapımızın kromozonların çözmek onları yeniden oluşturmak ne haddimize ve ne haddinize.

Sınırları zorlayarak güçlerine güç kattıklarını düşünenler o kadar çok yanılıyorlar ki kurdukları hayallerle yazdıkları senaryoları ile insanlığını sonunu yaklaştırmak akıl gereği değil aptallık gereğidir.

Onların kafalarının dönmesi ve akıllarının dengesiz olması kendi yaptıkları içeceklerden ve yiyeceklerden kaynaklanmaktadır.

  • Ondan sonra kalkıp de evren bir sıvı içerisinde demeleri manidardır.
  • Evet, evren ve yaradılış öyle bir sıvı içerisinde, ki zannedilir bir ayna.
  • Onlar bunu paralel evren olarak algılamışlar ki aslında paralel evreni de kendileri oluşturmaya başlamış bulunmaktalar.

Biz asla neden bir sıvının içerisinde olduğumuzu anlayamayacağız. Bunu anlamak için ne gücümüz ne de kudretimiz bulunmaktadır.

Yaradılışın sırlarını ancak yaratıcı ve onun vakıf kıldığı melekler bilir.

Kimbilir belki de bizlerede vakıf kılmıştır…

Onun için ne tür bir sıvının içinde olduğumuzdan öte bu sıvıda savrulan hayatımızın ne durumda olduğunu anlamak ve bilmek bize yol gösterecektir.

Haber Veriyoruz

Eğitim

evren bir sıvı içerisinde migen yapımızın kromozonlarıneden bir sıvının içerisindeyizYaratıcının kudretini anlamak