Hafta içi belirli saatler dışında hafta sonu ise sokağa çıkma yasak

Açık Öğretim Lisesi sınavları iptal mi? AÖL sınavları ertelendi mi?

Açık Öğretim Lisesi sınavları iptal mi? AÖL sınavları ertelendi mi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan hafta içi belirli saatler dışında hafta sonu ise sokağa çıkma yasağı uygulanacağını açıkladı. Binlerce Açık Öğretim Lisesi öğrencileri Açık Öğretim Lisesi sınavları iptal mi? AÖL sınavları ertelendi mi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, koronavirüs önlemleri kapsamında uygulanacak olan yeni tedbir ve yasakları açıkladı. Geçtiğimiz günlerde açıklanan tedbirlere ilave yasaklar uygulamaya geçti. Peki, hafta sonu 5-6 Aralık tarihinde yapılacak olan AÖL sınavları da iptal oldu mu, ertelendi mi?

Açıklamanın hemen ardından binlerce Açık Öğretim Lisesi öğrencisi önümüzdeki hafta sonu düzenlenecek olan birinci dönem sınavlarının iptal edilip edilmeyeceğini merak ediyor.

Kabine Toplantısının ardından Türkiye genelinde hafta sonları sokağa çıkma yasağı uygulanacak. Geçtiğimiz hafta İçişleri Bakanlığı hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması saatlerinde sınavı olan öğrencileri yasaktan muaf tutmuştu.

Açık Öğretim Lisesi sınavları iptal mi? AÖL sınavları ertelendi mi?

Milli Eğitim Bakanlığı 5-6 Aralık 2020 tarihlerinde düzenlenecek olan AÖL sınavlarının ertelenmesi ya da iptali ile ilgili henüz herhangi bir açıklama yapmadı. Öte yandan geçtiğimiz günlerde ilk, orta ve lise öğrencilerinin birinci dönem sınavları MEB tarafından iptal edilmişti.

Detaylar, Haber Linki

Dünya

açık öğretim lise sınavlarıaöe sınavlarıaöl sınavlarıertelenen sınavlarsınavlar ne olacak