Adem bizden razı olmayacak.

Çekileceğimiz zaman da gelecek.

Sizi akla, mantığa ve düşünmeye davet ediyorum.

Ya bu kor ona virüsü şuan dünyayı her ne kadar tehdit etsede, konu ile ilgili geçen isimler, olaylar veya meydana geliş şeklinde öte insanın algılaması gereken bir sonuç var ortada.

Peki bu algılama nedir?

Tombik

Bir çok yazımda açıkladığım üzere, dünya üzerinde hakimiyet kurmuş olan para babaları (en basit hali ile bunların kim olduğu veya isimleri pek önemli değil) insanlığı yönetmeye, kendi egemenliklerini ilan etmeye çalışmaktadırlar. İnsan ırkını değiştirerek daha üstün ve daha güzel yada tam tersi buna uymayanları bir hayvan olarak hazırlamak ve bunlara hükmetmektir. Bunu bir kere kabul edin.

Tek bir hedef var, tek bir amaç var, tek bir hırs ve istek var. Tanrıyı oynamak, onun verdiği akıl ile ona karşı gelmek, onun yarattıklarının daha iyisini yaratmak istemek ve mutluluk denen insan zevklerini acılardan yoksun bırakmak.

  • Bakınız aklınız hangi noktaya gider ise gitsin, olaylar nereye varır ise varsın, hatta kıyamet kopsun, insanlık yok olsun ve yeniden var olsun…Sebep budur.  Şunu anlamalısınız hedef de Adem ve onun üstünlüğünü (veya ona diz çökmek istemeyen bir melek) kabul etmeyen iblis (Şeytan, lucifer, deoman v.b.)

İnsanlığın tamamı Adem’e çekildiğinde bu ortaya çıkacaktır. Yani sizin, benim, bizim, onların hatta gelmiş geçmiş tüm insanlığın anlam ifadesinde yatan Adem ve İblis’in savaşıdır.

Bizler teferruattan başka bir şey değiliz. Hatta biz değil dünya üzerinde oynanan tüm oyunlar ve oyuncular da aynı şekildedir.  Peki Adem’den sonra gelen insanlığın yani kendi varlığımızın anlam ifadesi nedir? İşte bulmanız gereken, aklınızı ve mantığınızı kullanarak hatta düşünerek bunu bulmak. Yani dünyaya geliş amacınız, can verilmesinin nedeni ne olabilir.

Tabi ki varlığı algılamak ve bunun algılanmasını sağlamaktır. Sahip olduğunuz enerjiyi sadece bunun için harcamalısınız.  Aksi halde Adem sizden razı olmayacaktır. Çünkü onun süliliyetinden meydana gelen bir insanlığız.

MAG

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks