Ve Gan or We Gun

Gel E cek ve Cak, We Guns... Ve Gans

Her şeyi boş verin. Hiç düşünmeyin. Hatta mümkünse beyninizi boşaltın.

Göreceksiniz ki ve duyacaksınız ki insan olma duyu organlarınız algılama ve his yönetimi ile beyninize verileri yazacak ancak…

Yani ne birisinin sizinle konuşarak bilgi vermesine ne de benim gibi birisinin size yazarak bir şeyleri anlatmasına gerek kalmayacak.

Tombik
  • Ancak siz şansınızı sürekli zorluyorsunuz. Dürtüleriniz sizi o kadar çok dürtüyor ki bundan rahatsız olmak yerine yeni dürtüler üreterek hayatınıza yön veriyorsunuz.

Bazıları o kadar çok haykırıyor ki bu haykırışları duymak ve anlamak yerine pas geçip saçma tanımlamalarak egonuzu tatmin ediyorsunuz. Ama siz haykırsanız herkesin duymasını istiyorsunuz. Bu da sizin başka bir bencilliğiniz.

Eğer haykırışları anlayabilseniz bileceksiniz ki hepsi aynı hayat için haykırıyor. Varlıklarını kabul ettirmek ve haklarını ilan etmek.

Hayvanlar bile belli bir aşamada bazı hareket ve sesleri ile kendilerini var olduğu çevrelerine göstermiyorlar mı?

Düşünün ki hiç bir zaman doğru olarak yapamadığınız ve algılamalarınız ile gerçeğe ulaşamadığınız bir durum sizi hangi boyuta taşıyacak ve boyutların ne olduğunu anlayacaksınız.

Ceklerin ve Cakların anlam kazanmadığı ancak We gan dediğimiz ortamın oluşmasına izin verilmesi artık kaçınılmaz bir boyuta geçtiğimizi göstermektedir.

Onun için zaman denen merfumun aslında olmadığını ve boyutların meydana geleceğini gösteren gelişmelerin oluşması hislerimizin yok olduğunu algılamalarımızın ise köreldiğini gösterecektir.

Düşünen İnsanlar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks