Vatandaş çıplak…Kral teknoloji ile donatılmış.

Suni Rahim Geliyor...

Vatandaş çıplak…Kral teknoloji ile donatılmış.

Ben her gün kontrol mekanizmasının nasıl kırılacağını düşünürken, hatta ışınlamanın nasıl olabileceği tahminlerinde bulunurken, bir de manyetik dalgalara nasıl müdahale edebilirim teorilerimi çoğaltırken, her bakığımı çıplak görmeye başladım…

Düşüncelerin ve fikirlerin kendini zorlaması sonucunda beynin bazen çaresiz kaldığına şahit oldum. Haddimi ve fiziksel varlığımı aşarak olaylara bakmak istemem tabi ki bu bedenin harcı değildi bunuda burada anladım.

Tombik

Eğer dedim her insan çıplak ise kral neden teknoloji ile donatılmış… Halbuki yüzyıllarca giyinmeye kapanmaya çalışmamış mıydık? Giyinmeyi kuşanmayı medeniyet saymamışmıydık…Peki ne oldu medeniyet denen tek dişi kalmış canavar olarak tanımlanan hayat formuna…

Kral neden bizi soyarak kendini teknoloji ile donattı. Biz zaten dünyaya çıplak gelmemişmiydik.

Kralın amacı belli idi ancak vatandaş kendini çıplak olarak göremiyordu. Her soyulduğunda hep farklı algılıyordu.

Üzerimizdeki elbiseler, giydiğimiz ayakkabılar, kafamıza taktığımız şapkalar sizlere ne oldu? Bunlara bir zamanlar devrim demiştiniz…Neden şimdi çıplak bir insan modeli oluşturulmak isteniyor. Çünkü insan dünyaya çıplak geliyor.

Onlarda insanı çıplaklaştırıyorlar ki oluşturacakları diğer insan modelleri de çıplak olacak. İşte karmaşa burada başlayacak. Her insan çıplak olunca siz her gördüğünüzü insan zannedeceksiniz. Yada onun insan olup olmadığını anlamak için soyunmasını talep edeceksiniz.

Her gün soyuluyorsunuz. Ama öyle bir zaman gelecek ki gerçekten soyunacaksınız. Çıplak gezmeniz istenecek. Çıplak yaşamanız talep edilecek. Ve sizde zaten bunu kabul edeceksiniz.

Teknolojik bir beden oluşturulduğunda insanı diğer insan denen makineden ayırt etmek o kadar zor olacak ki…Düşünün ki bunu çıplaklıkla bile çözemeyeceksiniz.

Kendinize şunu soracaksınız acaba ben gerçek rahimden çıktım yoksa suni rahimden mi?

MAG

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks