Uyuşturucu kullanmanıza gerek yok, zaten uyuşturulmuşuz.

Uyuşturulmuş beyin...

Uyuşturucu kullanmanıza gerek yok, zaten uyuşturulmuşuz.

Uyuşturucu bedeninizi uyuşturuyor, rüyaya dalıyorsunuz ve mutlu oluyorsunuz.

  • Zaten mutluluk rüyasındasınız. Ben reklamları izleyip dinlediğim de öyle hissediyorum. Neden uyuşturucu kullanayım ki. Yeterince uyuşturuldum.
  • Ne kadar mutluyuz bir bilseniz varya…Mutluluktan yaşamak istemiyorsunuz adeta. Yalnız işin komik yanı o kadar mutluyuz ki bu mutluluk bizi hiç güldürmüyor.
Tombik

Sigaranın, terörün, alkolün ve uyuşturucunun kötü olduğunun reklamını yapanlar zaten bunları bize sunanlar. Ne kadar komik bir durum. Önce hasta et sonra ilaçlarını sat. Ve bu durumu göremeyecek kadar da aciz bir durumdayız. Maddeyi güç ilan ettik, beyin ve akıl ne yapsın. Eğer aynalı yükselen bir gökdeleniniz varsa adamsınız. Adamın dibisiniz her dediğiniz doğru ve adaleti sağlarsanız. Çünkü o gökdelen sizi adam yapmıştır. Kariyer vermiştir. Güç vermiştir.

  • Kimse kalkıp da sormaz ulan bu adam gibi adam bu gökdelene nasıl sahip oldu. Gökdeleni var diye onu ilah mı ilan edeceğiz… Aslında uyuşturucu ne yapıyor biliyor musunuz? Her şeyi unutturuyor. Size sunulanları, size verilenleri ve sizden alınanları. Gidin araştırın uyuşturucu kullananların çoğunluğu akıllı ve zeki insanlardır. Ancak savaşma güçlerini kaybetmişlerdir.

Kötü kazanana kadar savaşır iyilerinde kazanana kadar savaşması gerekmektedir.

  • Üzülmeyin uyuşturulmuş bir kafa ile savaşmanızda mümkün değil ki siz zaten savaşmaktan çok kabul etmeyi tercih edersiniz. Kabul edin kabullenmişsiniz…

MAG

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks