Tesla, Supercharger noktalarını gösteren haritalarını yeniledi.

Tesla'nın Aralarına Türkiye'yi de Dahil Ettiği Supercharger Noktaları Açıklandı.

Tesla’nın Aralarına Türkiye’yi de Dahil Ettiği Supercharger Noktaları Açıklandı.

Tesla, Supercharger noktalarını gösteren haritalarını yeniledi. Dünya üzerinde 15 binden fazla araç şarj istasyonuna sahip olan şirket, kendi ağını genişletmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Tombik

Otomobil sektörü, son dönemlerde en çok Tesla’yı konuşuyor. Çünkü şirket, elektrik motorlu ve doğa dostu otomobiller üretiyor. Araçlarını teknolojik donanımlarla üstün bir hale getiren getiren Tesla, böylelikle otomobil sektörünün geleceğine yön veriyor. Üstelik şirketin popülaritesi, her geçen gün biraz daha yükseliyor.

Tesla, elektrikli otomobilleri ürettikten sonra dünyanın dört bir yanına ihraç ediyor. Ancak bu durum, Tesla için yeni maliyetleri de beraberinde getiriyor. Çünkü otomobilleri şarj etmek için bazı alt yapılar ve “Supercharger” olarak isimlendirilen şarj istasyonlarının da kurulması gerekiyor. Hal böyle olunca da Tesla, dünya genelinde pek çok noktaya şarj istasyonu kurabilmek için çeşitli girişimlerde bulunuyor.

Tesla, Supercharger noktalarını gösteren haritalarını yeniledi.

Tesla Supercharger

Aralık ayı içerisinde açıklanan veriler, Tesla’nın 2019 yılının ikinci yarısında, 2.000’den fazla şarj istasyonu kurduğunu ve bu istasyonların dünya genelinde 15.000’i geçtiğini gösteriyordu. Bu sayı elbette yeterli değildi ancak yine de tüketicilerin ihtiyaçlarını gidermek için durumun idare edilmesini sağlıyordu. Şimdiyse Tesla, dünya üzerindeki Supercharger noktalarının güncel haritasını açıkladı.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks