Smart Summon olarak adlandırılan Tesla çağırma özelliği oldu.

Tesla çağırma özelliği kaosa dönüştü.

Tesla çağırma özelliği kaosa dönüştü.

Tesla tarafından kısa süre önce yayınlanan 10.0 güncellemesi birçok yeni özelliği bünyesinde barındırıyor. Spotify ve Netflix desteği gibi yeni özellikler arasında en dikkat çeken, Smart Summon olarak adlandırılan Tesla çağırma özelliği oldu.

Tesla sahiplerinin uzun süredir beklediği bu özellik sayesinde aracı ayağınıza çağırabiliyorsunuz. Yaklaşık 60 metrelik alan içerisinde Tesla uygulamasını açtığınızda, aracınızın park yerinden yanınıza gelmesini sağlayabiliyorsunuz.

Tombik

Tesla araçlarda heyecan verici gelişme!

Yaptığı yenilikler ile kullanıcıların beğenisini kazanmaya devam eden Tesla, V10 yazılım güncellemesi ile birlikte tam otonom park özelliğini aktif etti.

Tesla çağırma özelliği: Smart Summon kaosa dönüştü

Buraya kadar her şey süper görünüyor olsa da, bu özellik şimdiden otoparklarda kaosa neden oldu. Bu özelliğe kavuşan araç sahiplerinin sosyal medya hesaplarında yayınladığı videolar, tehlikenin boyutunu gözler önüne seriyor.
İçerisinde şoför olmayan bir araca herkes şaşkınlıkla bakarken, yayınlanan bir videoda büyük bir kaza kıl payı atlatılıyor. Tesla’nın araçları henüz tamamen otonom hale gelemediği için kullanıcılar hali hazırda uyarılıyor.

Detraylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks