Tarihe not düşüyorum…

Kan emiciler kan emmeye devam ediyorlar.

Kanımızı emen kansızlar gelin kanımı son damlasına kadar vermezsem nağmerdim.

Bir mehmet giderse başka bir mehmet gelir. Elbette her zaman birileri adaleti savunacaktır. Bunu beyninizin en derin noktasına yazın.

  • Sizin oluşturduğunuz ile bizim yazacağımız tarih çarpıştığında nelerin olacağını çok net bir şekilde göreceksiniz.
  • Sizin mahşer gününüz ile bizim sonsuzluk hayatımız arasında hiç bir şey olmayacak ancak siz o sonsuzluk hayatına geçiş yapamayacaksınız.
Tombik

Belki kalemi kırarız diye sürekli yaptığınız sinsi saldırılar adaleti yazmaya devam edecektir.

Siz haşa yaratıcıyı bile küçümserken insanları küçüksemeniz gayet normal ancak bunu anlamayanlara biraz akıl vermek gerekir.

Şunu unutmayın nasıl bir inanca sahip olursanız olun eninde sonunda birlikte varacağımız nokta aynıdır.

Eğer bir savaş var ise mertçe savaşın ki bu savaşın sebebi sizsiniz. Çünkü sizden akıllı insanları kabul etmiyorsunuz. Ayrıca kendinizi üstün görüyorsunuz.

  • Kendinizi seçilmiş ilan ederken neden yaratıcının seçmiş olduğu insanlar olabileceğini kafanız basmıyor…Tabi bu işinize gelmiyor. Çünkü bunu kabul etmeniz durumunda beyazın ve siyahın savaşının başlayacağını çok iyi biliyorsunuz.

Eninde sonunda helak olacağınız kesin. Hem de an meselesi…Ben sizin yerinizde olsam bir an önce gittiğim yoldan döner insan olmaya gayret ederim.

Ne zaman ki bunu başardınız belki bir şansınız olacak…O kadar çok hakka ve hukuka tecavüz ettiniz ki siz bile kendinizi affetmeyeceksiniz.

Saygılar,

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks