Takdir İ-Lah’i gücündür.

Siz ne kadar zorlarsanız zorlayın, ister parçalayın ister bir milyon parçaya bölün...

80%
Awesome
  • Design

Siz ne kadar zorlarsanız zorlayın, ister parçalayın ister bir milyon parçaya bölün, hatta toz yapıp rüzgara savurun, sonuç ilahi gücün elindedir.

Onun içindir hak geldi ise yerini bulacaktır. Ki hak yerini bulana kadar sana haksızlıkları bir bir gösterecektir.

Çünkü hakkı anlamak ve onu görmek için aksini görmeniz veya anlamanız gerekmektedir.

İyiye ne zaman iyi dersiniz kötüyü gördüğünüz de yada kötüye ne zaman iyi dersiniz iyiyi gördüğünüzde. Önce bilmek, sonra anlamak, sonra öngörüde bulunmak bilinçli bir bireyin ilerleyeceği yoldur.Bu yolun sonunda bilir ki ne kadar koşarsan koş ne kadar üretirsen üret, ne kadar yazarsan yaz son İlahi güçte biter.Bunu ne anlatmaya ne de kelimelere dökmeye gerek vardır.Eğer şuan bunları okuyor isen bunları okuman gerektiği ve buna açık olduğunu görmektesin.

Tombik

Okumayanlar ve okuyamayanlar için yapabileceğimiz bir durum yoktur.

Benzer Haber
1 3.044
  •  Sen ne kadar paylaşırsan paylaş teknoloji ne kadar engellerse engellesin veya paylaşsın ancak hak edenler buna ulaşacaklar.

Haktan yana olanlar hakkı savunanlar.

Kalpleri kirlenmiş olanlara ulaşmasını, gözleri gerçekleri görmeyenlerin anlamasını bekleme. O da takdiri ilahinin insiyatifidir.

Onun içindir ki nefes alıp verirken gerçeği görmeye, kalbimiz ile tastik etmeye, aklımız ile algılamaya ve öngörüde bulunarak geçiciliğimizi göstermeye gayret etmeliyiz.

Düşünen İnsan

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks