Öngörü sizin önünüzde gördüğünüz değil…

Bugün bir gerçek ise gelecek üretilen hipotezlerden oluşabilir.

– Karanlığa bir ışık yak diyeceğim ama o kadar çok kararmış insanlar görüyorum ki, geceleri onları sahip oldukları karanlıklardan dolayı bile göremezsiniz…

‘Geceler dedim de bazen geceleri garip garip sesler duyuyorum sanki birileri bir şeyler inşaa ediyor gibi…’

Yanlış anlamayın bizde gece iken ABD de gündüz yani biz uyurken onlar çalışıyorlar. Bu da dünyanın ve yaşamın bir kaderi olsa gerek.

Bu aralar bir takım insanlar çıkmış sürekli öngörüde bulunuyorlar. Onlara şunu sormak istiyorum sizin çakralarınızı kim açtı?

Bir kez hayatınızda bir kez hak edeni hak edene verin belki o zaman doğruları keşfedeceksiniz.

Tamam sizde düşünüyorsunuz sizde algılıyorsunuz ben onun için her zaman biz dedim hiç bir zaman ben demedim. Hatta bana biz dediğimde ‘Siz kim…’ diye sordularda ben cevap vermedim.

Şimdi bakıyorum da insanlar olayları ve öngörüleri öyle anlatıyorlar ki sanki geçmiş de yaşadılar ve geleceği de onlar inşaa edecekler. Bu kadar abartmayın diyorum…

Öngörü varsayımdır. Geçmiş geçmişdir. Gelecek bugünün verileri ile oluşturulur. Siz bugüne bakmadan yarın için bir öngörü de bulunamaz ve hipotez üretemezsiniz.

Benim tüm yazdıklarım birer öngörü olmasına rağmen olabilirliliği hakkında gerçek bilgi vermemişimdir. Ancak gerçek olan şudur ki eğer olayların içinde iseniz yani bir deneyin parçası ve gelecek için kobay olarak kullanılıyor iseniz verilerin gerçekliği yüksek oranlıdır.

Öngörülerim, analizlerin ve yaşanmışlığın tecrübeleri ile hipotez üretir. Üretilen bu hipotezler verilere ve delillere dayanır. Aksi ispat edilemediği sürece gerçekliği yüksektir. Bakın yine gerçektir veya olacaktır demiyorum.

Haber Veriyoruz

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks