Önce özgürlük sonra kısıtlama…

Dünyayı kodlayanlar şimdi de insanı kodluyorlar.

Önce özgürlük sonra kısıtlama…

Kendini zeki zanneden ve aydınlanmış olarak ilan edenler bize özgürlüğü veriyormuş gibi yapıp bir hücreye kapatmak istiyorlar.

Güya internet bize tüm özürlüğü sundu. Güya internet tamamen özgür bir yapı. Hiç mi hiç alakası yok. İnternet sadece insanları bireysel olarak ele geçirme kodlamasıdır. En başta gördüğünüz şeyin gerçek olduğunu bilmiyorsunuz. Çünkü sadece gözler görüyor o kadar…

Tombik

Her gördüğüm sakallı dedem olsa idi şimdi tüm sakallılar dedem olurdu… Tabi ki kendi yücelttikleri insanlara bir takım kapıları açmış durumdalar. Hayatı istatistiklere bağlayıp daha fazla yüceltmek ve ön plana çıkarıp toplumu yönlendirmek onların hedeflerinden biridir.

Tamamen sanallaşan bir özgürlük ile dalınacak uyku sonrası makinelerin hakimiyeti ilan edilecek olabilir.

‘Size özgürlük veriyoruz…’ diye bizim özgürlüğümüzü çalanlar hayatı kısıtlamaya da devam etmektedirler. Ancak insan, sahip olduğu zayıf inanç ve korkaklık ile bunun farkına varamamaktadır.

Aklın zamanı geldiğinde ve kullanılınca gerçekler ortaya tek tek çıkacaktır ki çok geç olacak bir zaman da olacak…

Dünyaya tek tek gelmemizin tek sebebi tek tek verilen inanç özgürlüğü ve yaşama inancıdır. Bunu çözenler dünyayı kodladılar şimdide insanları kodlamaya çalışıyorlar. Onun içindir ki ‘Size özgürlük vereceğiz…’ diyenlere inanmayın onlar sadece kısıtlı bir hayat sunacaklar.

MAG

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks