Ölüme çare buldunuz bir virüse mi çare bulamadınız?

Diye soruyorum...

Allah’ın işine karışanlar, insanı yenilemeye düzeltmeye çalışanlar, dünyaya hükmetmeye çalışıp şeytan ile işbirliği yapanlar bir virüse mi çare bulamadınız…diye soruyorum..

Bu bir ‘Düzen’e itaatkarlık sağlama oyunudur.

Eğer gelecek senaryolarını ciddiye alırsanız bu virüs ile halka yapılan baskının ‘Düzen‘e itaatkarlık testi olduğunu anlayabilirsiniz. Tedbir almak yerine veya aşı üretmek yerine ki aşının üretilememe ihtimali sıfırdır. Bu kadar bilim adamı varken ki söylenenlere göre zaten geçmişten gelen bir virüs nasıl olurda anti-virüs ilacı bulunamaz veya yapılamaz.

Tombik

Güneşin arkasında ne olduğunu keşfettiniz, atomu parçaladınız, genetik yapımız ile oynadınız, yiyecekleri, içecekleri değiştirdiniz, suni bulut oluşturdunuz, iki hayvan cenini birleştirerek yeni bir hayvan ürettiniz, insanları dondurup canlandırmayı planlıyorsunuz, ömrü uzatma işinde çalışıyorsunuz, hücreleri kopyaladınız ve yedeklediniz, hayvanları kopyaladınız, sanal beyin oluşturdunuz, başka gezegenelere gitme planlarınız var, yeni enerji kaynakları elde ettiniz, üç anneli çocuk ortaya çıkardınız, evrenin sonsuz olduğunu söylüyorsunuz daha size sayamadığım bir sürü gelişme varken nasıl olurda önceden bilinen bir virüse karşı antibiyotik veya antikor üretemezsiniz. Buna çocuklar bile güler…

Onun için bu katı kurallar ve insanları eve kapatmanın nedeni insanlar üzerinde bir psikolojik baskı yaratarak seçilmişlere karşı itaatkarlık sağlamak ve başka deneylere yol açmaktır.

Bugün başkanlar çıktı söyledi evde kalın diye, yarın dünyada söz sahipleri, ertesi gün sanatçılar, ertesi gün futbolcular daha sonra ise iş adamları yani zaten seçilmişler, size beş yüz milyonun dışında kalan yedibucuk milyar insana…Evde kalın diyecekler.

Hadi diyelim ki tüm senaryolar hayal ürünü ve paranoyak ve virüs gerçek. E bir düşünün o zaman bu virüs nasıl bu kadar hızlı yayıldı ve neden az insan öldü…Onu bırakın bu virüs dokunma ve solunum yolu ile bulaşıyor diye bizi kandırmış olamazlar mı? Eğer böyle ise ister evde kalın ister sokak da bu virüs tüm insanlara bulaşmış olabilir. Çünkü hızlı yayılmasının tek sebebi var havayı spreylerken birazcık bu spreylerin içine virüs koymuş olabilirler. Ama fazla değil biraz koymuş olmalılar ki artık Virüs yere inene kadar rüzgarın hızı ile hangi ülkeler nasıl gitti?

Tabi sizin için buda bir senaryo ürünü.

Efendim doğrudur.

Unutmayın gelecek öngörü ve hayallerin eseridir.

Allah hayalleri hayal olsun diye verdi düşüncesinde iseniz yapacak bir şey yok sizinde inandıklarınıza tabi ki saygılıyız. O zaman siz hayal kurmaya devam edin bizde gerçekler ile yaşamayı öğrenelim.

MAG

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks