Ne oldu bu böceklere…

Etrafımızdaki hamam böcekleri ve parazitler.

Hatırlayınız lütfen, evlerimiz her ne kadar betonlaşsa da evimizde veya sokaklarda türlü türlü böceklerle karşılaşırdık.

Tamam bunu geçtim ya toprak üstündeki böcekler, oradaki böceklere ne oldu. Yoksa bir takım bilim adamı diye geçinen yaratıklar insanlıktan bir takım şeyleri gizlediler mi?

Neden sadece artık sokaklarda evlerde hamam böcekleri görüyoruz veya evimizde sadece parazitler var bunlarıda geçtim bit kadar sinekler türemiş durumda. Neden hamam böcekler yok olmadı? Neden parazitler türedi ve bir çok filmde parazitler konu ediliyor… Tabi siz bunları neden düşünesiniz ki düşünmek sizi yoruyor…

Evimizdeki, sokaklardaki, tarlalardaki hatta toprakdaki böceklere ne oldu? Yoksa hepsinin nesli mi tükendi? Peki hamam böcekleri neden çoğaldı.

  • Soruyorum size eskiden sivri sinek var mıydı? Hatta kara sinek dediğimiz sinekler bile azalmış durumda.

Tabi bunları bir sebebi var ama sizden gizlenen…Çünkü açıklandığı takdirde düşünmeye başlayacak beyninize müdahele olabileceği teorisini ortaya atacaksınız. Gerçi ben bunu 15 yıl önce söylemiştim, ancak insanlar kafayı mı yedin demişlerdi.

Zaman öyle gösteriyor ki kimlerin kafası değişmiş ve kimlerin beynine müdahale edilmiş…

Sizce uyduları sadece tv yayını veya radyo yayını yaymak için mi gönderiyorlar. Sadece bu işlemimi yapıyorlar zannediyorsunuz. Peki daha yakın bir zamanda internet hızlanacak diyerekten binlerce uydu nereye ve ne amaçla gönderildi?

Sizce elektrik sadece elektrik mi?

Dalga keşfedildiğinde siz sadece denizde dalga olduğunu düşündünüz tabi bir de sizinle dalga geçilmesi olayı vardı.

Halbuki her durum gözünüzün önünde idi ancak sizler bunları algılayamadınız. Çünkü algılamalarınız engellendi. Düşünmeleriniz engellendi. Beyninize farklı bir yaşam formu yerleştirildi. İşte bunları yaparlarken gariban böcekler ve bir takım canlılar yok oldu. Onların beyinleri bu manyetik dalgalara dayanamadı.

Şimdi de kuantum fiziği ve kuantum enerjisi diyorlar. Yine sizi kandıracaklar. Buda tamamen beyni ele geçirme ve yönetme operasyonudur.

(Tanrıyı oynamak isteyenler enin de sonunda yoktan var oluşu görecekler ve ateşi tadacaklardır. )

  • İşte bir takım küçük canlılar yayılan bu manyetik dalgalardan etkilenip yok oldular nesilleri tükendi bu arada da sizin beyninize müdahale edildi.

Düşünün ki doğrular azınlık, sahtelik çoğunluk olacak.

Bunu söyleyen ve kitabımızda yazdığını konuşanda sizsiniz. Yani suret sureti ile karşı karşıya kalacak.

Suretten oluşturulan kopya bir hayat…

Haber Veriyoruz

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks