Komedi Life…

Sokak da yürürken gülümseyin tüm kameralar sizi çekiyor.

Bahşedilmiş bir hayat size muhtemeşem bir yaşam sunarken bunun ellerinizden alınması ve size zindan edilmesini anlamamak zihnin karanlığında kaybolduğunuzu gösteriyor.

İşgal edilmiş bir kader formunun içindesiniz. Bunu idrak edememeniz ya beyne müdahale edildiğini yada beyninizden algılama hücrelerinin çalındığını gösteriyor.

An itibari ile son geldiğinde gerçekler gökyüzüne bir film sahnesi şeklinde yansıdığında nasıl bir hayat verildiğini ve senin nasıl bir yaşam yaşadığını net bir şekilde göreceksin.

Tombik
  • Sahip olduğun enerji sana nasıl bir isyanda bulunacak hiç düşündün mü? Ölümlü bedeninden ayrılırken sonsuzluk hayatının hangi kısmına gideceğini, onun son hüzünlü kaybedilmiş bir savaşın esiri olduğunu anlayacaksın.

Enerjin seni mahşer günü terk ederken toz olacak olan toprak bedenin öyle bir savrulacak ki tüm insanlığın gözyaşları arasında kaybolacaksın.

Benzer Haber
1 3.064

İşte böyle bir zaman gelecek ve şuan ki zamanın ne kadar değerli olduğunu anladığında iş işten geçmiş olacak.

Hayatına kimlerin nasıl hükmettiğini anlaman için ne yapılması gerek…

Bir düşün nasıl bir çukurun içindesin ve kimlerin kölesisin.

  • Var olma formunu halen hissedemedin. Çünkü hislerinde bir kararma bir körelme var.
  • Sana hergün görünmeyenlerin haykırdığı bir zaman biriminde gerçekleri sunmak çok zor olsa gerek.

Çünkü kelimeler kifayetsiz kalıyor.

Düşünen İnsan

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks