Kalpleri kırmayın…

Benim kalbim un ufak oldu.

Kalbim kırıldı bir kere…

Hani derler ya kalbim kırıldı, gönlüm acıdı, yüreğim yandı…

  • Benim kalbim bir kez kırıldı ne fark eder sonradan tamir edilmiş veya yeniden bir kalp verilmiş.
    Hatta kırılmayı bırakın un ufak olmuş durumda. Onu şuan sağlam tutan sahip olduğum inançtır. Ve böyle bir kalbin halen nasıl bu beden de attığını da düşünemiyorum.

Düşüncelerim yerlerde gezinirken onların üstüne basanlar bir gün havalanacaklarını düşünüyorlar. Haklılar,  ruhları bir gün gökyüzüne doğru havalanacak ancak sahip oldukları beden toprağın altına girecektir.

O lab dap, lap dap diye atan et parçası var ya sizi yaşatan, onun ne kadar önemli bir canlı olduğunu kavrayamadınız. Kavrasa idiniz ona zarar vermez ve her zaman onu dinlerdiniz.

Hayatınız boyunca sürekli eğitim aldınız, okudunuz, düşündünüz tabi düşünebildi iseniz, sahip oldunuz, ağladınız, güldünüz mutlu olmaya çalıştınız ancak hiç bir zaman kalbinizi dinlemeyi başaramadınız. Eğer bunu başara bilse idiniz bugün ne bir köle ne de bedenini kaybedecek bir canlıya dönüşürdünüz.

Kalbin ne kadar önemli bir canlı olduğunu siz sadece yaşamsal olarak düşündünüz. Eğer o atıyor ise yaşıyor atmıyor ise ölüydünüz.

Onun varlığı bu kadar basit olsa idi nasıl lap dap lap dap diye attığını çözebilir miydiniz…

Kalpleri kırmayın. O kalpler kırıldı mı yaşam darbe almış demektir. Düzeltilmesi ve yenilenmesi çok zordur. Ve asla eskisi gibi olmaz olamaz.

Haber Veriyoruz

Magazin

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks